Hjälp Med Rubbet!

Dags att flytta?

Slipp blod, svett & tårar. Vi löser det!

Sätt Moving Day i arbete för dig idag! Vi är övertygade om att vårt skickliga team kommer överträffa förväntningarna genom att uppfylla alla dina flyttbehov till ett överkomligt pris. Få en kostnadsfri offert eller en gratis prisförfrågan!

Flyttförsäkring för kundtrygghet hos PROTECTOR Försäkring!

6 år – Kundfokus, Punktlighet och trygghet.

VÅRA TJÄNSTER

Moving day gör din flytt lätt som en plätt. Super enkelt!

Boka din flytt online idag! Gratis flyttrådgivning, offerter och bokning. Om du letar efter en pålitlig och effektiv flyttjänst har vi allt du behöver. Vårt erfarna team hjälper dig med rubb och stubb! Vårt expertteam erbjuder även smidiga flyttlösningar dygnet runt, 365 dagar om året – så att du kan transportera ditt hem eller företag när som helst och var som helst i EU!

Flytta snabbt, smidigt & enkelt!

Låt oss göra din flyttningsprocess bekymmersfri! Vi erbjuder hela paketet, från packning och förpackning till montering av möbler, städning, heminredning, säker transport och förvaring av föremål.

Vi flyttar över hela landet!

Vi kör regelbundet över hela Sverige och utför även transporter, vilket gör det enkelt, bekvämt och prisvärt att flytta. Oavsett vart vägen tar dig har vi dig täckt från norr till söder. Ring oss för ett gratis prisförslag

Utlandsflytt? Inga problem!

Vi tar dig över hela kontinenten! Vår internationella flyttservice inom Europa är en upplevelse som gör att du packar dina väskor med minnen som varar hela livet.

Företagsflytt över hela landet!

Vi hjälper företag och kontor att flytta – oavsett om det är över kusten eller över gatan! Låt oss göra alla dina tunga lyft. Ring oss så får du en kostnadsfri konsultation så du får alla svar.

Dödsbo/röjning

Låt oss göra det tunga jobbet! Låt våra erfarna yrkesmän rensa och tömma ditt dödsbo med lätthet, så att du sparar tid och stress. Allt du behöver göra är att lämna över nyckeln – vi tar hand om det!

Offert på flyttstäd

Att flytta kan vara jobbigt, men med rätt hjälp behöver det inte vara rörigt. Få ett kostnadsförslag för att städa upp och börja fräscht i ditt nya hem! Vi hjälper dig hela vägen.

Trygg & säker magasinering

Vi kan hjälpa dig med lagerhållning i Göteborg och Stockholm. Vi erbjuder lagring med värme, larm och skydd mot skadedjur så att dina saker är säkra hos oss. Vi är försäkrade för värden upp till 5 miljoner.

24/7 AKUT FLYTT!

Vi flyttar alla tider på dyngnet.

Är din flytt en nödsituation? Gör det till en smidig flytt med oss på Dygnet! Vi är tillgängliga 24/7 – inga bekymmer, bara sinnesfrid. Låt oss flytta!

Kontakta movingday om du behöver bärhjälp
#image_title

OM OSS PÅ MOVING DAY

Vi flyttar 24/7 i hela EU 365 dagar om året! 

Vårt expertteam erbjuder smidiga flyttlösningar dygnet runt, 365 dagar om året – så att du kan transportera ditt hem eller företag när som helst och var som helst i EU! Kontakta oss i dag för en kostnadsfri offert!

R

För att ge en smidig upplevelse till våra kunder så behöver vi vara lyhörda efter kundens önskemål, varje flytt är unik.

R

Idag hjälper vi vissa kunder att flytta längre ned på gatan, så väl som andra kunder att flytta ned till Spanien eller över Atlanten.

Magnus Olausson

VD & Grundare

HUR GÅR DET TILL?

Så går det till! Snabbt, smidigt & enkelt!

1

Boka online eller via telefon

Sätt bollen i rullning för din flytt idag! Boka online eller ring oss för en smidig flytt.

2

Vi identifierar ditt behov

Du kan vara säker på att alla dina behov kommer att tas om hand med omsorg.

3

Våra proffs anländer

Vårt erfarna flyttteam
är redo att ge dig förstklassig
service.

4

Vi gör din flytt smidig och enkel.

Få din flytt, renovering eller städning gjord på ett enkelt sätt med oss!

FÅ ETT SNABBT PRISFÖRSLAG

Professionell flytthjälp kommer att spara din tid och dina pengar.

VÅRT GALLERI

Bilder från färdiga jobb

FLYTTEXPERTER

Möt teamet på MovingDay

Christoffer Jansson

Kundtjänst | Flyttkoordinator

André Witzell

Kundtjänst | Flyttkoordinator

OMDÖMEN NÖJDA KUNDER

Vad våra kunder säger om oss

Som rekommenderat företag 6:e året i rad visar vi återigen hur viktiga våra kunder är! Bli en av Moving Days nöjda kunder!  

Det gick smärtfritt och så bra och trevliga unga män som hjälpte mig med min flytt …grymma killar …men har så mycket saker så vi fick inte med allt..kanske återkommer med en ny offert förfrågan om det lilla sista.

Monica D

Nöjd kund 2023-01-14

Tusen, tusen tack för bra service och bemötande från offert till sista lådan. En speciell eloge till alla flyttkillar som kämpade ner och upp för trapporna. Vi ger er bästa möjliga betyg och rekommenderar er till alla som står inför ett val av flyttbolag.

Kristin B

Nöjd kund 2022-12-07

Super nöjd! Snabba, noggranna och försiktiga grabbar som hjälpte till att flytta. Kommer absolut rekommendera till andra.

Tatjana H

Nöjd kund 2023-01-04

Grymt bra flyttgubbar ! Effektiva, höll tiden bra, försiktiga av ömtåliga saker, flexibla. Bara positivt tillmötes gående. kan starkt rekommendera denna flyttfirma.

Ivan S

Supernöjd kund 2023-01-05