040-620 70 56

Moving Day: Mer än ett flyttföretag

Låt proffsen ta hand om din flytt! Vi på Moving Day ser till att du får den typ av flyttjänst du behöver och mycket mer. Vi erbjuder kompletta, flexibla flyttlösningar i hela Sverige och personlig service av hög kvalitet. Välkommen till våra flyttfirma i Malmö – MovingDay

 

 

 

 

 

 

 

 

Hur det fungerar

Få en uppskattning

Få en kostnadsfri och obunden offert från oss på Moving Day redan idag. Vi återkommer till dig med ett prisförslag.

h

Planera din flytt

Efter begärd offert är det dags att planera flytten. Vi finns här för dig under alla steg och skräddarsyr din flytt.

}

Schemalägg din flytt

När flyttdatumet är satt kan du schemalägga den så du är redo för den stora dagen. Sedan tar vi på Moving Day över resten!

F.A.Q. Frågor & svar

Vad händer om något går sönder under flytt?

Vi har både transport- och flyttförsäkring hos Protector försäkring. Om något mot förmodan skulle ta skada eller gå sönder är det viktigt dokumentera detta till oss. Tänk även på att ta bild på det som har skadats. 

Vi tar sedan vidare diskussionen med försäkringsbolaget om ersättning på det skadade. Självklart betalar vi även självrisken!

Behöver jag vara delaktig i flytten?

Vi tar hand om din flytt från början till slut! Från planering till utförande. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och slappna av medans vi sköter din flytt. 

Vad kostar flytt i Malmö?

Kostnaden varierar beroende på flyttens avstånd, hur mycket yta som flytten avser samt vilka behövande tjänster som ska läggas till. Få en kostnadsfri obunden offert från oss inom 12 timmar!

Hur fungerar egentligen RUT-avdraget?

Med RUT-avdrag kan du ansöka om en reducerad kostnad för både flytt och flyttstädning. Så varför inte kombinera dessa två delar vid en flytt! Vi hjälper även till med ansökning för avdraget hos Skatteverket och reglerar det på fakturan direkt. Allt sköts genom oss!

Hur långt i förväg ska man boka flytt?

Vi rekommenderar att du begär ut en offert så fort flytten är planerad och den nya adressen är bestämd. Vi återkommer sedan med ett kostnadsförslag och kan reda då börja planera och förbereda oss för flytten.

Vad är viktigt att tänka på vid flytt?

Vid en flytt är det mycket att tänka på. Vi är självklart där för dig under alla steg, men för att vara lite extra förberedd har vi skapat en checklista vid flytt. Så även du har kontroll på hela flyttprocessen tillsammans med oss.

Kontakta oss

040 – 620 70 56

Våra öppettider

08:00 – 18:00 Vardagar

Våra kontor

Fabriksvägen 2, 245 34 Staffanstorp.

Våra flyttjänster

Packning / paketering
Flyttning / bohagsflytt
Flytt över hela landet
Företag / kontorsflytt
Utlandsflytt / Internationellt
Dödsbo / röjning
Flyttstäd
Homestyling
Magasinering
Montering

Skicka epost