040-620 70 56

Flyttning &
bohagsflytt Malmö

Moving day

Kompletta flyttjänster i Skåne

 

Skicka oss ett meddelande

Bästa flyttfirman i Skåne

Går du också i tankar om att flytta ditt bohag? Vi har den totala lösningen med passande och behövande flyttjänster till. Mer än så behövs inte!

Har fått betyget 4,6 / 5 baserat på 283 omdömen. Visar våra 4-och 5-stjärniga omdömen.

(4/5)
Flytt och städ

Flyttjänster iMalmö, Lund & Helsingborg

Vi är en flexibel flyttningsfirma som finns tillgängliga för alla behov och önskemål. Oavsett hur komplicerad eller långvarig din flytt är finns vi här för dig. Med våra omfattande flyttjänster gör vi det möjligt att endast samorda med en enda leverantör. Med oss blir det både enkelt och roligt att flytta!

Behöver du hjälp med att packa?

En utav de största utmaningarna vid flyttning är packningen. Men med vår expertis gör vi det snabbt, försiktigt och ordentligt. Vid egen packning kan du läsa om våra ultimata packningstips!

Moving Day! Vi hjälper dig med rubbet!

Kombinera dina flyttjänster.

Även om det kan låta som en sak, omfattar flytthjälp i själva verket en rad olika tjänster som alla har med flyttning att göra. Vilka av dem kommer att vara mest användbara för dig?

Vi erbjuder ett omfattande utbud av flyttjänster, från full service för packning och uppackning till montering och demontering av möbler. Och vi slutar inte bara där. Vi erbjuder även magasinering för de tillfällen då du behöver extra utrymme. Så oavsett om du flyttar över staden eller över landet har vi allt du behöver.

Vi erbjuder helhetslösning inom flytt.

Full försäkring från dörr-till-dörr.

Vi har en fullständig ansvarsförsäkring så du kan vara säker på att allt är försäkrat under hela flyttningen. Vårt flytteam är välutbildade och erfarna, vilket innebär att de vidtar alla försiktighetsåtgärder för att se till att dina tillhörigheter är säkra och välbehållna.

Om något skulle hända kommer vår försäkring att täcka det. Ansvarsförsäkringen gäller för bostaden och trapphuset samt på vägarna under transporten. Så luta dig tillbaka, slappna av och låt oss ta hand om allt.

Reducering på hushållsnära tjänster.

Missa inte din skattereduktionen för hushållsnära tjänster som flytt och städ. Få professionell hjälp samtidigt som du kan ansöka om att dra av 50% på arbetskostnaden. Dessutom ansöker vi om reduktionen åt dig. Du behöver bara luta dig tillbaka medans vi gör jobbet! Läs mer om skattereduktionen här (Skatteverket).

Vi erbjuder ALLTID fast pris på flyttjänster.

Flyttjänster kan vara dyrt. Och om du flyttar långt kan dessa kostnader öka exponentiellt. Men det finns en sak som vi på Moving Day alltid erbjuder: ett fast pris mot en fast volym. Så oavsett om du flyttar tvärs över staden eller över landet kan du vara säker på att våra priser är rättvisa och ärliga.

Viktigt att tänka på vid flyttningar.

Flyttning är en stor förändring i livet och kan till och med vara lite förvirrande ibland. Men du kan vara lugn – vi hjälper dig med alla viktiga steg.

R

Flyttanmälan hos Skatteverket. 

R

Glöm inte att skicka in din Adressändring.

R

Ta vara på vår erfarna kompetens vid flyttningar. Vi svarar på alla typer av frågor om våra flyttjänster!

Vi tror påKvalitetstjänster

Vi anser att kvalitetstjänster och en hög nivå av service är två viktiga faktorer för att uppnå hög kundnöjdhet. Dessutom strävar vi alltid efter att utveckla och förbättra våra tjänster | Moving Day – Din lokala flyttningsfirma.

movingday
Flyttning-teamet

Ska flyttningen ske på vardag, helg eller nattetid? 

Flyttning ska vara flexibelt, enkelt och anpassningsbart för schemat.

Att flytta är en tillräckligt stressig upplevelse utan att behöva oroa sig för om din flyttfirma kommer att kunna anpassa sig till ditt schema eller inte. Lyckligtvis förstår vi på vårt företag att flyttdagen inte alltid passar snyggt in i en 9-5-plats. Därför är vi stolta över att kunna erbjuda våra tjänster 24 timmar om dygnet. 

Behöver du hjälp med packning?

Noggranna och erfarna! En säkrare flytt går inte att få.

När det kommer till flyttning kan den största utmaningen ofta vara att packa alla dina ägodelar på ett säkert sätt och se till att de kommer fram i ett stycke. Men med vår expertis inom förpackningens konst kan du lita på att vi tar hand om även de mest ömtåliga föremålen med omsorg.

Hjälp med packning vid flytt

Drömmer du om att flytta till ett annat land?

Utlandsflyttar har aldrig varit smidigare!

Vi stannar inte bara vid lokala flyttningar – vi gör även internationella flyttar! Det stämmer, oavsett vart i världen du behöver åka kan vi ta dig dit. Med det sagt kan vara säker på att din flyttning kommer att gå smidigt. Så om du letar efter ett företag som kan hantera alla dina flyttbehov, leta inte längre än till Moving Day. 

Saknar du utrymme hemma?

Inkluderat i vår helhetslösning och flyttningstjänster erbjuder vi magasinering.

Vi känner alla till känslan av att ha för mycket saker och för lite utrymme. Det är där vi kommer in i bilden. Vi erbjuder lagring för de tillfällen då du behöver lite extra utrymme. Vi har en mängd olika lagringsalternativ att välja mellan, så att du kan hitta den perfekta lösningen för dina behov.

Jobba med oss

Din nya samarbetspartner

Vi gör din flyttning smärtfri! Lämna alla tunga lyft och planering till oss på Moving Day. Vi följer dig under hela flytten med det bästa kundbemötandet.

Flyttkaos

Lämna allt flyttkaos till oss, vi är experterna inom området och gör din flytt smidig och snabb.

Hör av dig

Tveka inte på att kontakta oss vid frågor eller funderar innan, under eller efter flyttens gång. 

Lyfter & flyttar

Vi är erfarna yrkesmän som har rätt kompetens och kunskap för att ta oss an tunga lyft.

100% Nöjd kund

Det som vi värdesätter allra mest är vår kundnöjdhet. Vi är väldigt mån om hög service.

Hur det fungerar

Få en uppskattning

Få en kostnadsfri och obunden offert från oss på Moving Day redan idag. Vi återkommer till dig med ett prisförslag.

h

Planera din flytt

Efter begärd offert är det dags att planera flytten. Vi finns här för dig under alla steg och skräddarsyr din flytt.

}

Schemalägg din flytt

När flyttdatumet är satt kan du schemalägga den så du är redo för den stora dagen. Sedan tar vi på Moving Day över resten!

F.A.Q. Frågor & svar

Vad händer om något tar skada under flytt?

Genom Protector Försäkring har vi en ansvarsförsäkring som är aktuell under bohagsflyttning. Om något olyckligtvis skadas eller går sönder är det viktigt att dokumentera detta med oss genom att ta bilder av skadan. Därefter fortsätter vi diskussionen med försäkringsbolaget om ersättning för skadan. Naturligtvis betalar vi också självrisken!

När bör jag adressändra senast?

Adressändringen bör ske som senast en vecka innan flyttlasset går. Detta för att du ska kunna få din post i tid skickat till den nya adressen. I samband med adressändringen kommer du behöva andra folkboföringsadressen hos Skatteverket. 

Vad kostar bohagsflytt?

Det faktorer som är avgörande för priset vid bohagsflyttning är: avståndet från den gamla till den nya adressen, den volym som ska transporteras samt andra eventuella tillägg. 

Som tur erbjuder vi alltid ett fast pris på våra flyttjänster – så du inte får något överraskning i efterhand! 

Kan ryggen ta skada vid tunga lyft?

Under en bohagsflyttning är det viktigt att göra tunga lyft på ett tryggt och korrekt sätt. Detta för att undvika skador. Vi är en erfaren flyttfirma och vet hur tunga lyft görs på rätt sätt. Läman över arbetet till oss istället!

Vad kostar packningshjälp vid bohagsflytt?

Priset grundas på den mängd packning som vi ska hjälpa till med att packa ned. Samt beroende på hur mycket packningsmaterial du är i behov av. Vi hjälper dig med att räkna ut det exakta priset – så du inte får någta överraskningar. 

Hur mycket får en flyttkartong väga?

Flyttlådan får inte väga mer än 25 kg, helst att den väger 20 kg. Utöver vikten är det alltid bra att sortera packningen så den torts viktens begränsning är så fullpackad som möjligt. Lägg de tyngre föremålen längst ner i lådan och de lättare högre upp.