040-620 70 56

Utlandsflytt

Moving day

Kompletta flyttjänster

 

Skicka oss ett meddelande

Bästa flyttfirman i Skåne

Ska du flytta utanför Sverige? Då är vi rätt flyttfirma för dig! Vi har helhetslösningen och finns där för dig under alla steg vid utlandsflytt.

Har fått betyget 4,6 / 5 baserat på 283 omdömen. Visar våra 4-och 5-stjärniga omdömen.

(4/5)
Anlita rätt flyttfirma

Flyttjänster i Lund, Malmö & Helsingborg

Vi är din kompletta samarbetspartner som erbjuder alla behövande flyttjänster inom ett och samma tak. Vårt mål är att underlätta din flyttning genom att du endast ska behöva samordna med en och samma leverantör. Vi gör det enkelt att välja oss!

Behöver du hjälp med att packa?

Vi är medvetna om att en utlandsflytt både kan vara klurigt och svårt. Vad ska tas med? Hur ska det packas på bästa sätt? Vi är erfarna inom packning och hjälper till med rubbet. Utöver det har vi en lista med våra bästa packningstips! 

Vi gör det enkelt att flytta utomlands.

Flytta utomlands med Moving Day.

Letar du efter en flyttfirma som kan hjälpa till med utlandsflytt? Vi på Moving Day har helhetslösningen för hela ditt bohag. Med våra flyttjänster hjälper vi till med allt från planering, paketering, montering och transport.

Vi samarbetar med dig för att se till att allt går smidigt, från att packa dina tillhörigheter till att transporta det till din nya destination. Så om du funderar på att flytta utomlands, tveka inte att ringa oss. Vi svarar gärna på alla dina frågor och hjälper dig att ta det första steget mot ett nytt liv utomlands.

Vi erbjuder helhetslösning inom flytt.

Ansvarsförsäkring genom hela Europa.

Här på Moving Day vi täcker dig från början till slut. Och vi menar det bokstavligen! Vi erbjuder inte bara experttjänster inom flyttning, utan vi försäkrar även hela din flytt genom oss. Det stämmer, oavsett om din älskade lampa går sönder under transporten eller om din mormors porslin går i bitar, så ersätter vi dig för skadorna.

Så var lugn i vetskapen om att din flytt är i goda händer – och helt försäkrad – hos Moving Day. Så oavsett vart du ska flytta kan du känna dig trygg och säker med oss. Sätt fart i dag med vårt pålitliga och omfattande försäkringsskydd. 

Vi kör långdistansflyttar – Du sätter gränsen.

Vi har gjort många långa flyttningar och har därför blivit vana vid det. Vi utför långdistansflyttningar regelbundet, och har därför lärt oss hur det fungerar. Vi vet också hur man packar ihop alla våra tillhörigheter och ser till att de kommer fram tryggt och säkert till sin destination. Vi är noggranna och erfarna flyttare, så du kan vara säker på att dina tillhörigheter är i goda händer.

Flytta till annat land!

Att flytta till ett annat land är ett stort beslut. Det är naturligt att känna sig rädd och osäker på vad framtiden har att erbjuda. Men med oss kan du vara säker på att du är i goda händer. Vi är erfarna proffs som har hjälpt människor precis som du att flytta utomlands på ett tryggt och säkert sätt. 

Bra att tänka på vid flytt utomlands.

R

Dubbelkolla att du har en giltig ID-handling.

R

Planera redan innan om du ska ha med dig allt eller om du är i behov av magasinering.

R

Allt som vi transporterar är försäkrat genom vår ansvarsförsäkring i hela Europa. Däremot behöver du kontrollera att din privata försäkring är giltig utanför Sverige.

Vi tror påKvalitetstjänster

Vi är stolta över kvaliteten på våra tjänster. Oavsett om det handlar om en hel flyttning eller magasinering så strävar vi alltid efter att vara till lags. Därför arbetar vi hårt för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen, varje gång | Moving Day – Din lokala partner.

Flexibelt och enkelt att flytta utomlands.

Vi gör det enkelt att flytta. Ditt schema blir även vårt.

Flyttning nämns ofta som en av de mest stressiga händelserna i livet. Det är besväret med att packa ihop alla dina ägodelar, hyra en lastbil och hantera de oundvikliga skadorna. På vår flyttfirma anpassar vi flytten efter dig. Vi har flexibla arbetstider för att passa ditt schema, och vi gör till och med all packning åt dig om du inte har tid eller ork. 

Magasinera det som du inte behöver.

Lägg smidigt undan det som du inte har anvädning för vid din utlandsflytt. 

Vi har förvaringsmöjligheter för dig som behöver förvara dina tillhörigheter på en säker och trygg plats. Detta är perfekt när du reser utomlands och inte behöver/vill ta med dig allting. Kontakta oss redan idag för att ta reda på dina magaseringsmöjligheter och hur just vi kan hjälpa dig. 

En säker packning inför flytt.

Osäker på hur saker och ting ska packas på ett säkert sätt?

Vi är experter på allt som har med packning och förpackning att göra, och vi är här för att hjälpa dig att få jobbet gjort på rätt sätt. Vi kommer att samarbeta med dig för att komma fram till det bästa sättet att packa dina tillhörigheter, och vi ser till att allt är ordentligt skyddat för transport.

Trygg flytt utomlands | Moving Day.

En trygg och säker transport för värdefulla ägodelar.

Vi förstår att det kan vara bekymmersamt att anförtro någon annan dina ägodelar. Vi vill försäkra dig om att vi kommer att hantera alla dina tillhörigheter med största respekt och omsorg. Dina ägodelar är värdefulla för oss, precis som de är det för dig.

h

Begär offert

Konkurrenskraftiga flyttpriser. Få en skräddarsydd och obunden offert idag.

Alltid fast pris

Vi är experter på att ge fast pris för fast volym. Enklare än så kan inte en flytt bli. 

Lyfter & flyttar

Det enda du behöver göra är att lämna över nyckeln till oss – vi flyttar och sköter resten. 

100% Nöjd kund

Vi strävar alltid efter högsta möjliga kundnöjdhet och en positiv flyttupplevelse. 

Hur det fungerar

Få en uppskattning

Få en kostnadsfri och obunden offert från oss på Moving Day redan idag. Vi återkommer till dig med ett prisförslag.

h

Planera din flytt

Efter begärd offert är det dags att planera flytten. Vi finns här för dig under alla steg och skräddarsyr din flytt.

}

Schemalägg din flytt

När flyttdatumet är satt kan du schemalägga den så du är redo för den stora dagen. Sedan tar vi på Moving Day över resten!

F.A.Q. Frågor & svar

Vad händer om något går sönder vid utlandsflytt?

Vi har vår ansvarsförsäkring hos Protector försäkring. Vilket innebär att om något skulle ta skada eller gå sönder är det träder den in. Vi är även stolta över att försäkringen är applicerbar och aktuell i hela Europa. 

Om någon skada upptäcks i efterhand är detta viktigt att dokumentera detta!

Måste man anmäla flytt utomlands?

Om du planerar att flytta utomlands i ett år eller längre måste du anmäla det till Skatteverket. Det gäller även om du får början hade tänkt att stanna utomlands en kortare tid, men har förlängt din vistelse till ett år eller längre.

Måste man folkbokföra sig vid flytt utomlands?

Kostnaden varierar beroende på flyttens avstånd, hur mycket yta som flytten avser samt vilka behövande tjänster som ska läggas till. Få en kostnadsfri obunden offert från oss inom 12 timmar!

Gäller RUT-avdrag vid flytt utomlands?

RUT-avdraget går även att nyttja vid en utlandsflyttning. Det gäller dock bara i ESS länder. Om du känner minsta osäkerhet – dubbelkolla med oss om detta innan. Vi hjälper till med alla frågor som gäller nationella- och internationella flyttningar. 

När måste man boka flytthjälp för internationell flytt?

Vår rekommendation är att du begär en offert (genom att fylla i dina uppgifter i formuläret) så fort den nya destination är bestämd. På så sätt får du ett fast kostnadsförslag och vi kan börja planera flytten.

Kan jag magasinera möbler vid lång flytt?

Svar ja! Allt som du inte har anvädning eller behov av kan du förvara på vår magasinering. Vi har hög säkerhet på våra förråd och ser alltid till att det är en trygg och säker förvaring.