040-620 70 56

Flytt över hela landet

Moving day

Kompletta flyttjänster i Skåne

 

Skicka oss ett meddelande

Bästa flyttfirman i Skåne

Vi gör både lokala och nationella flyttar inom Sverige. Oavsett om du bara behöver flytta några kvarter bort eller till andra sidan av landet kan du lita på att vi utför det med bästa kvalitet.

Anlita rätt flyttfirma

Flyttjänster i Lund, Malmö & Helsingborg

Vi strävar efter att göra din flytt så enkel som möjligt genom att erbjuda alla nödvändiga flyttjänster under ett och samma tak. På så sätt behöver du bara samordna med en leverantör i stället för flera. Vi gör det enkelt för dig att välja rätt flyttfirma!

Behöver du packningshjälp vid flytt?

Vi vet om att packning både kan vara knepigt och svårt. Vad ska tas med? Hur ska packas det på bästa sätt? Vi är erfarna när det kommer till packning och hjälper dig gärna. Dessutom har vi listat våra smartaste packningstips!

Vi gör det enkelt med långdistansflytt.

Flytta från Norr till Söder – med Moving Day.

Att flytta från en stad till en annan är inte alltid så enkelt. Som tur finns vi här för dig under hela vägen. Vi gör allt tungt arbetet åt dig, så att du bara kan luta dig tillbaka och slappna av. Vi är alltid i tid och vi garanterar att dina tillhörigheter kommer fram i tryggt och säkert skick. Så oavsett om du ska flytta över hela landet eller bara över staden är vi din hjälpande hand.

Med vårt utbud av olika flyttjänster kan vi hjälpa dig med packning, tunga lyft, transport, städning efter flytten, lagring och andra nödvändiga tjänster. Vi skräddarsyr ett flyttpaket för dig utifrån dina specifika krav och behov.

Vi erbjuder helhetslösning inom flytt.

Transport- och flyttförsäkring hos Protector.

På Moving Day förstår vi att olyckor kan hända. Därför har vi tecknat en omfattande ansvarsförsäkring som gäller under hela flyttens gång. Från packning till transport. Vi förstår att dina föremål är värdefulla för dig. Därför är vi extra försiktiga när vi packar och hanterar dina ägodelar. Vi använder material av hög kvalitet och packar dina tillhörigheter med omsorg.

Vi vill att du ska kunna vara lugn i vetskapen om att dina tillhörigheter är i goda händer. Vi finns här för att hjälpa dig genom hela processen och svarar på alla frågor under flyttens gång. Med oss kan du känna dig trygg, oavsett vart eller hur långt du ska flytta.

Missa inte att ansöka om skatteavdraget!

Med detta skatteavdrag kan du få upp till 50 % rabatt på våra städ- och flyttjänster. Avdraget regleras av Skatteverket och går maximalt att nyttja upp till 75 000 kronor per person och år. Om du vill ansöka om detta avdrag, meddela gärna oss. Vi hjälper till med ansökningen och reglerar det sedan direkt på fakturan. Få mer information om Rotarbete på Skatteverkets hemsida.

Fast volym mot fast pris.

För att det inte ska bli någon osäkerhet eller otrevlig överraskning erbjuder vi alltid fast pris för fast volym. För att vi ska kunna ge dig en exakt offert måste vi veta hur mycket tillhörigheter som vi ska flytta och transportera. Om du är osäker hjälper vi dig gärna att beräkna detta via telefon eller genom ett hembesök.

Att tänka på inför flyttdagen med Moving Day

R

Göra en flyttanmälan till Skatteverket.

R

Adressändra och beställa eftersändning. 

R

Ingen fråga är för dum eller för smart. Vi finns här för dig, från det gamla till nya bohaget.

Vi tror påKvalitetstjänster

För oss är det viktigt att alltid förbättras och utveckla våra flyttjänster. Detta för att kunna ge bästa möjliga upplevelse, varje gång. Det är därför vi alltid strävar efter att tillhandahålla högkvalitativa tjänster som överträffar dina förväntningar| Moving Day – Din lokala flyttfirma.

movingday

Vi gör flyttningar mitt i natten!

Vi finns här under 24 timmar av dygnet. 

Flyttning är ofta komplicerat och tidskrävande. Därför finns vi alltid här för dig, oavsett om du flyttar mitt i natten eller på söndagseftermiddagen. Vi förstår att din tid är värdefull, och vi gör allt vi kan för att göra din flytt så smidig och stressfri som möjligt. Låt oss därför visa dig hur vi kan hjälpa till för att få det gjort på rätt sätt. 

Magasinering Malmö, Lund & Helsingsborg.

Vi erbjuder flera olika lagerlösningar för dig som har brist på utrymme hemma. 

När det gäller förvaring har vi allt du behöver. Vi erbjuder en mängd olika säkra förvaringsalternativ som passar dina behov. Oavsett om du behöver förvara några få saker eller ett helt fullt hus har vi en lösning för dig. Våra klimatkontrollerade enheter är perfekta för att hålla dina tillhörigheter skyddade från väder och vind. Med vårt säkerhetssystem garanterar att dina tillhörigheter är säkra och välbehållna.

Lämna över packningen till experterna.

En flyttning är jobbigt nog – låt oss underlätta för dig!

Vi är experter när det gäller packning, och vi är här för att hjälpa dig med alla dina packningsbehov. Vi vet hur man packar effektivt och omsorgsfullt, och vi ser till att alla dina tillhörigheter är säkra och skyddade under transporten. Vi tar hand om allt, så att du kan slappna av och njuta av ditt nya hem.

Med oss får en trygg flytt, oavsett hur långt du ska flytta!

Lämna transporten och alla tunga lyft till oss. 

Att flytta är svårt nog, men att flytta till ett nytt land kan vara ännu mer utmanande. Det finns så många saker att tänka på och organisera, allt från att hitta en bostad till att lära sig det lokala språket. Det är då vi kommer in i bilden, för att underlätta för dig. Vi har ett brett utbud av tjänster för att göra din flytt utomlands enklare än någonsin. Vi hjälper dig att hitta ett nytt hem, packa dina tillhörigheter på ett säkert sätt. 

Jobba med oss

Din nya samarbetspartner

Vi gör din flyttning smärtfri! Lämna alla tunga lyft och planering till oss på Moving Day. Vi följer dig under hela flytten med det bästa kundbemötandet.

Flyttkaos

Lämna allt flyttkaos till oss, vi är experterna inom området och gör din flytt smidig och snabb.

Hör av dig

Tveka inte på att kontakta oss vid frågor eller funderar innan, under eller efter flyttens gång. 

Lyfter & flyttar

Vi är erfarna yrkesmän som har rätt kompetens och kunskap för att ta oss an tunga lyft.

100% Nöjd kund

Det som vi värdesätter allra mest är vår kundnöjdhet. Vi är väldigt mån om hög service.

Hur det fungerar

Få en uppskattning

Få en kostnadsfri och obunden offert från oss på Moving Day redan idag. Vi återkommer till dig med ett prisförslag.

h

Planera din flytt

Efter begärd offert är det dags att planera flytten. Vi finns här för dig under alla steg och skräddarsyr din flytt.

}

Schemalägg din flytt

När flyttdatumet är satt kan du schemalägga den så du är redo för den stora dagen. Sedan tar vi på Moving Day över resten!

F.A.Q. Frågor & svar

Vad händer om något går sönder vid utlandsflytt?

Om något mot förmodan skulle ta skada har vi en ansvarsförsäkring hos Procetor försäkring. Det innebär att vi är ekonomiskt ansvariga om dina saker skadas under flytten. På så sätt kan du vara trygg i vetskapen om att du är försäkrad i händelse av eventuella olyckor.

Om någon skada upptäcks i efterhand är detta viktigt att dokumentera detta!

När kan man nyttja RUT-avdraget?

Det gäller på alla hushållsnära tjänster, så som flytt och flyttstäd. Avdraget ger 50% på dessa två delar och gäller upp till 75 000 kronor som max per år och person. Frågor om avdraget? Kontakta oss gärna!

Varför måste flyttfirma ha yrkestrafiktillstånd?

Med ett tillstånd för handelstrafik får vi transportera andra personers tillhörigheter och ta betalt för tjänsten. Med detta sagt transporterar vi allt på ett korrekt och lagligt sätt.

Behöver jag vara delaktig under flyttens gång?

Vår ambition är att kunna ta hand om allting på egen hand. Eftersom vi redan har haft en diskussion och planerat hur allting ska gå till och vad vi ska flytta – räcker det att du ger oss nyckeln – vi tar hand om resten!

Vad kostar en lång flyttning?

Priset grundas alltid på den mängd volym som ska transporteras, hur många våningar upp bohaget ligger på samt avståndet på flytten. Genom vårt fasta pris får du inga otrevliga överraskningar. Få en 100 % kostnadsfri offert redan idag.

Hur gör jag för att magasinera mina möbler?

Du kan förvara allt som du inte behöver eller har användning för i våra förvaringsutrymmen. Våra anläggningar är mycket säkra och vi prioriterar alltid säkerheten för att se till att dina tillhörigheter är väl skyddade.