040-620 70 56

 Flyttstäd & Kontorsstäd Malmö

Moving day

Kompletta flyttjänster i Skåne

 

Skicka oss ett meddelande

Bästa flyttstäd i Skåne.

Låt oss skina upp ditt bohag eller kontor! Vi är din hjälpande hand som sköter allt inom flyttstädning. Vi är din helhetsleverantör och verksamma i hela Skåne – professionell flyttstäd med prisgaranti!

Har fått betyget 4,6 / 5 baserat på 283 omdömen. Visar våra 4-och 5-stjärniga omdömen.

(4/5)
Flytt och städ

Flyttjänster Malmö, Lund & Helsingborg

Om du letar efter en professionellt flyttfirma behöver du inte leta längre! Vi vet att en flytt kan vara en stressig tid, så vi gör allt vi kan för att göra det så enkelt och stressfritt som möjligt. Med oss behöver du endast samordna med en och samma leverantör!

Behöver du hjälp med flyttstädning?

Vi tycker det är viktigt att göra en grundlig och ordentlig flyttstädning. Just därför har vi sammanställt en checklista med allt som ingår i vår flyttstädning i Malmö!
Läs mer om vad som ingår i flyttstädning:

Vill du också ha det skinande rent?

Då finns vår flyttstädning här för dig.

Det sista du vill oroa dig för när du flyttar är om ditt gamla hem eller kontor är tillräckligt rent och om städningen är ordentligt genomfört. Det kan till och med resultera i att du behöver göra en ytterligare städning i efterhand om det inte uppnår alla kriterier och riktlinjer för kontroll.

Dessutom kräver flyttstädning mycket resurser, tid och energi att genomföra flyttstädningen på egen hand. Därför rekommenderar vi att du använder vår flyttstädning i samband med flytten. Detta för att effektivisera och ta bort all huvudvärk som kan komma med.

Vi erbjuder helhetslösning inom flytt.

Flyttstäd med garanti | Moving Day.

För oss är det viktigt att du är nöjd och får det önskade resultatet, därför har vi valt att erbjuda en garanti vid flyttstädning. Denna garanti innebär att om din hyresvärd eller fastighetsförvaltare inte är nöjd med renligheten i ditt gamla hem kommer vi tillbaka och städar det igen – gratis.

Riktlinjen för vår städgaranti är att den är giltig i tre dagar efter första städningen. Därför rekommenderar vi att du bokar in besiktning på bohaget eller kontorslokalen så tidigt som möjligt. Vårt mål är att städningen ska uppfylla hyresvärdens krav!

RUT-avdrag vid flyttstädning.

När du anlitar vår flyttstädning kan du nyttja RUT-avdraget. Det innebär att du kan få en reducering på 50 % av flyttstädningen. Dessutom drar vi av reduceringen direkt i fakturan. Få mer information om kriterier och riktlinjer på Skatteverkets hemsida.

Uppnå en helt ny renlighet!

Det finns något att säga om en kliniskt ren flyttning. Det är skillnaden mellan ett hus som bara ser okej ut och ett som ser fantastiskt ut. Vi kommer inte bara att se till att varje hörn och skrymsle är skinande rent, utan de kommer också att ge ditt hem den där viktiga kliniskt rena looken som garanterat kommer att imponera. Ta reda på flyttstäd pris idag!

Tänk på detta vid flyttstädning:

R

Boka besiktning av bohag direkt efter flyttstäd. Garantin gäller tre dagar efter det första städtillfället.

R

För att vi ska kunna rengöra alla ytor ordenltigt behöver bohaget vara helt tömt.

R

Kom ihåg – ingen fråga är för dum eller för smart! Vi finns här för dig innan, under samt efter genomförd flyttstädning. 

Vi tror påKvalitetstjänster

För oss är det viktigt att alltid vara professionella och ge bästa möjliga service. Därför tror vi på kvalitetstjänster och strävar alltid efter att förbättra och utveckla våra tjänster | Moving Day – Din lokala partner.

movingday

Letar du efter en flexibel flyttfirma?

Vi är tillgänliga 24/7 och utför flyttstäd i hela Skåne.

Oavsett om du behöver flyttstädning en onsdagsmorgon eller söndagskväll finns vi här för dig. För oss är det viktigt att göra ditt liv enklare, och det gör vi genom att anpassa oss till ditt schema och dina behov. Det ska vara enkelt att få professionell hjälp!

Vad påverkar priset vid flyttstäd?

Vi har ett brett utbud av städtjänster som anpassas efter behov och din budget.

Flyttstädning är en tjänst där vi hjälper till med att avlägsna smuts, damm samt annan diverse rengöring. Kostnad för flyttstädning kan variera beroende på olika faktorer, till exempel beroende på storlek på det utrymme som ska städas. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som passar dina behov och din budget, och våra priser är mycket konkurrenskraftiga. 

Logga

Föredrar du också fasta städpriser?

Vi gör det enkelt och tydligt genom att erbjuda fast pris.

Det finns nog ingen som gillar tilläggskostnader eller liknande överraskningar. Hos oss på Moving Day får du ett fast pris innan arbetet är utförs. Har du några specifika önskemål eller preferense får du gärna informera oss om det innan!

Hur arbetar vi med flyttstädning?

Flyttstädning i Skåne med ett fläckfritt resultat. 

Flyttstädning kan vara ett stort jobb, men vi är redo för utmaningen. Vi har erfarenheten och expertisen för att få jobbet gjort snabbt och effektivt. Vi använder också endast produkter och utrustning av högsta kvalitet för att se till att ditt hem lämnas rent och vackert.

h

Begär offert

Konkurrenskraftiga flyttpriser. Få en skräddarsydd och obunden offert idag.

Alltid fast pris

Vi är experter på att ge fast pris för fast volym. Enklare än så kan inte en flytt bli. 

Lyfter & flyttar

Det enda du behöver göra är att lämna över nyckeln till oss – vi flyttar och sköter resten. 

100% Nöjd kund

Vi strävar alltid efter högsta möjliga kundnöjdhet och en positiv flyttupplevelse. 

Flyttstädning pris: Fast pris mot fast volym

Flyttstädning Malmö tar fullt ansvar

Vi är experter inom flyttstädning lägenhet, villa och kontor. Med daglig erfarenhet och utbildade proffs tar vi fullt ansvar för att säkerställa en korrekt och noggrann flyttstädning. Vi garanterar kvalitet och professionalism i varje steg av processen.

När man kliver in i sitt nya hem, önskar man att det är skinande rent utan några spår av tidigare boenden. Det är här vi kliver in och har en avgörande faktor när du vill ha hjälp med: flyttstäda Malmö. Vi ser till att ditt nya kapitel börjar i en strålande och fläckfri miljö. Kontakta oss redan idag för att ta del av flyttstäd eller om du behöver hjälp med andra flyttjänster som bohagsflytt eller magasinering.

Proffs på flyttstädning!

Flyttstäda tips – att tänka på:

Innan vår städpersonal anländer är det viktigt att eventuell demontering eller omflyttning av vitvaror och skåp är genomförd. Detta säkerställer inte bara att städningen kan utföras smidigt, utan även att du får ett transparent flyttstäd pris.

Att flytta är en mix av spänning och stress, och vi på Flyttstädning Malmö är här för att lätta bördan. Vi tar hand om den krävande delen, så du kan fokusera på det spännande i din nya start.Vid frågor eller oklarheter är du alltid välkommen att rådfråga vårt erfarna team!

 

 

Hur det fungerar

Få en uppskattning

Få en kostnadsfri och obunden offert från oss på Moving Day redan idag. Vi återkommer till dig med ett prisförslag.

h

Planera din flytt

Efter begärd offert är det dags att planera flytten. Vi finns här för dig under alla steg och skräddarsyr din flytt.

}

Schemalägg din flytt

När flyttdatumet är satt kan du schemalägga den så du är redo för den stora dagen. Sedan tar vi på Moving Day över resten!

F.A.Q. Frågor & svar

Hur många timmar tar en flyttstädning?

Hur lång tid det tar att genomföra en flyttstädning beror på bostadens storlek och hur mycket smuts och skräp som har samlats. Vi ser alltid till att vara noggranna och genomföra en ordentlig städning. Utöver det är vi alltid tidseffektiva och gör vårt allra bästa för att uppnå den önskade tidsramen. 

Vad ingår inte i vår flyttstädning?

Det som inte är inkluderat i vår flyttstädning är: 
– Våttorkning av väggar och tak. 
– Braskamin.
– Ytskikt som tillhör fasad (t.ex. fönsterbleck).

Om det är något annat som saknas eller om du har några specifika önskemål – tveka inte på att kontakta oss!

Hur mycket brukar en flyttstädning kosta?

Kostnaden varierar beroende på flyttens avstånd, hur mycket yta som flytten avser samt vilka behövande tjänster som ska läggas till. Få en kostnadsfri obunden offert från oss inom 12 timmar!

Går det att använda skatteavdrag vid flyttstädning?

Det stämmer! Eftersom flyttstädning är en hushållsnära tjänst går det att ansöka om skatteavdrag på 50% för flyttstäding. Vi hjälper desssutom till med att ansöka om detta. 

Hur stor yta kan ni genomföra flyttstädning på?

Vi genomför flyttstädning på alla ytor och storlekar av bohag och kontor. Du sätter gränsen! Vi är erfarna och städar effektivt. Vi har tidigare städat allt från en mindre etta till ett stort kontor! 

Kan ni flyttstäda mitt i natten?

Vi finns till under alla dagar och tider på hela veckan, från måndag-söndag. Det som är unik med oss på Moving Day är att vi utför våra flyttjänster även mitt i natten. Med det sagt flyttstäder vi mer än gärna under nattetid.