040-620 70 56

Packning &
paketering Malmö

Moving day

Kompletta flyttjänster i Skåne

 

Skicka oss ett meddelande

Bästa flyttfirman i Sverige

Vi är inte bara din hjälpande hand vi packning och paketering. Vi har även kunskapen samt materialet för en trygg och säker packning.

  • 040 - 620 70 56
  • Skicka epost
  • Fabriksvägen 2, 245 34 Staffanstorp

Har fått betyget 4,6 / 5 baserat på 283 omdömen. Visar våra 4-och 5-stjärniga omdömen.

(4/5)
Flytt och städ

Flyttjänster iLund, Malmö & Helsingborg

Vi på Moving Day är en flexibel flyttfirma som finns till för alla typer av flyttar. Vi är din helhetsleverantör som erbjuder alla möjliga flyttningstjänster. Så du endast behöver samordna med en och samma leverantör. Med oss blir ditt val av flyttfirma enkelt!

Behöver du hjälp med att packa?

En av de mest utmanande aspekterna av en flytt är att packa. Men med vår expertis kan vi göra det snabbt, noggrant och korrekt. Om du packar själv, se till att läsa våra smarta packningstips!

Vi erbjuder packningshjälp flytt.

Paketera med rätt material | Säker packning.

Vi vet alla hur det går till: du ägnar timmar åt att packa ihop dina tillhörigheter, för att noga slå in varje föremål i bubbelplast och packa det säkert i en låda. Varför inte spara på besväret och överlåta packningen till oss? Vi är trots allt experter.

Vi packar omsorgsfullt dina tillhörigheter med hjälp av endast de bästa materialen, så att du kan vara säker på att allt kommer fram till sin destination på ett säkert sätt.

 

Vi erbjuder helhetslösning inom flytt.

Förberedelse och packning av större föremål.

Vi har kompetensen att effektivt packa större föremål som möbler och piano. Så överlåt det åt oss – vi kommer att ha allting packat och redo för flyttdagen på nolltid. Och oroa dig inte för att glömma något – vi är också ganska duktiga på att dubbelkontrollera vårt arbete.

I slutändan innebär en lyckad flytt att du anländer till din nya bostad med alla dina ägodelar intakta – och det är precis vad vi strävar efter. Så sätt din tillit till oss – vi kommer inte att svika dig.

Spara tid och energi | Låt oss hantera allt.

Lämna packningen till oss som är proffs. Genom att använda våra tjänster sparar du tid och energi medan vi tar hand om förpackningen på ett säkert och tryggt sätt. Vi använder bubbelplast för ömtåliga föremål som porslin och glas och har en särskild teknik för att säkra känsliga föremål så att allt stannar på plats. 

En komplett samarbetspartner.

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för att göra din flytt så enkel och stressfri som möjligt. Vi kan hjälpa dig att packa, lasta och transportera dina tillhörigheter till ditt nya hem, och vi erbjuder även förvaringslösningar om du behöver det. Så du kan vara säker på att dina tillhörigheter är i goda händer.

Tänk på detta vid packning inför flytt

R

Att packa noggrant och omsorgsfullt kan vara avgörande för ömtåliga föremål. Det är viktigt att använda rätt skydd.

R

Samla alla mindre föremål (som t.ex. skruvar) som är lätt att förvinna. Kan läggas i en påse eller dylikt. 

R

Emballage och packningsmaterial är obligatoriskt för att skydda alla möbler. Som tur bistår vi med detta vid packningshjälp.

Vi tror påKvalitetstjänster

Vi tror på kontinuerlig utveckling och förbättring av våra tjänster. För oss är det viktigt att det finns en kvalitet i det vi gör. Vi finn här för dig och strävar alltid efter en hög kundnöjdhet | Moving Day.  

movingday

Börja strukturera din packning.

Oavsett om du flyttar från en mindre etta eller en större villa är det viktigt att organisera.

Ett av de bästa sätten att minska stressen under en flytt är att börja packa tidigt och vara organiserad. Det betyder inte att du måste packa hela huset flera veckor i förväg (men om du kan göra det, så är det bara bra för dig!). Men även om du börjar med några lådor en vecka före flytten kommer det att göra stor skillnad på flyttdagen.

Tillgängliga efter ditt schema.

Hur ser dina dagar ut? När passar det att vi kommer och packar?

Vi anpassar tiderna efter dina behov och önskemål. När du är tillgänglig och kan ta emot oss. Tack vare vår expertis vet vi exakt hur vi ska packa säkert och tryggt på ett snabbt sätt. Det behöver inte vara svårare än så. Vi är din helhetsleverantör som hjälper till med alla delar vid flytt.

Flyttning-teamet

Vi utför enklare montering.

Vi drivs och blir motiverade av att uppnå kundnöjdhet. 

Utöver hjälp med ned- och uppackning monterar vi även möbler och dylikt. Vi erbjuder en enkel monteringstjänst för möbler, så att du kan undvika besväret och istället njuta av din ihopbyggda möbel. 

Vi erbjuder magainsering.

Inom våra flyttjänster erbjuder vi förvaringsmöjligheter.

Upplever du att du saknar utrymme när du förpackar och sorterar? Eller kanske har du inget behov av en stor möbel eller massa klädesplagg? Oavsett vilket erbjuder vi olika typer av förvaringslösningar. De är rena, säkra och prisvärda, och de kan ge dig det extra utrymme du behöver.

Jobba med oss

Din nya samarbetspartner

Vi gör din flyttning smärtfri! Lämna alla tunga lyft och planering till oss på Moving Day. Vi följer dig under hela flytten med det bästa kundbemötandet.

Flyttkaos

Lämna allt flyttkaos till oss, vi är experterna inom området och gör din flytt smidig och snabb.

Hör av dig

Tveka inte på att kontakta oss vid frågor eller funderar innan, under eller efter flyttens gång. 

Lyfter & flyttar

Vi är erfarna yrkesmän som har rätt kompetens och kunskap för att ta oss an tunga lyft.

100% Nöjd kund

Det som vi värdesätter allra mest är vår kundnöjdhet. Vi är väldigt mån om hög service.

Hur det fungerar

Få en uppskattning

Få en kostnadsfri och obunden offert från oss på Moving Day redan idag. Vi återkommer till dig med ett prisförslag.

h

Planera din flytt

Efter begärd offert är det dags att planera flytten. Vi finns här för dig under alla steg och skräddarsyr din flytt.

}

Schemalägg din flytt

När flyttdatumet är satt kan du schemalägga den så du är redo för den stora dagen. Sedan tar vi på Moving Day över resten!

F.A.Q. Frågor & svar

Vad händer om något går sönder vid packning?

Om något skulle skadas eller går sönder när det är i vår vård är det viktigt att du dokumenterar detta och meddelar oss omedelbart. Ta också gärna bilder av skadan. Vi sköter sedan all kommunikation med försäkringsbolaget om ersättning för nödvändiga reparationer. Självklart täcker vi även din självrisk!

Hur mycket får en flyttlåda väga?

Flyttlådan som vi ska bära får inte väga mer än 25 kg, helst bör väga under det, ca 20 kg. Förutom vikten är det alltid bra att sortera packningen så att lådan trots viktgränsen är så full som möjligt. Lägg de tyngre sakerna längst ner i lådan och de lättare sakerna högre upp.

Vad kostar packningshjälp?

Kostnaden för packningshjälp är varierande beroende på hur mycket som ska packas och paketeras. Det vill säga hur mycket resurser och emballering som krävs. Vi skräddarsyr lösningen för dig. Få en kostnadsfri offert för din packning och flyttning idag.

Vad ska man tänka på vid tunga lyft?

Det är viktigt att bära möbler och tunga flyttlådor på rätt sätt. Detta för att undvika skador under flytten. Vi på Moving Day är experter på att lyfta tunga föremål och har rätt kompetens för att göra det på ett säkert och effektivt sätt. Vi utvecklar kontinuerligt våra metoder och använder de nödvändiga verktygen för att säkerställa en säker och lyckad flytt.

Hur packar man effektivt?

Det viktigaste är att placera tyngre föremål i bottena av flyttkartongen. Sedan byggs det på med lättare föremål. Detta för att nyttja all yta som finns i en låda och för att den inte ska väga för mycket. 

Går det att få packningshjälp sent på kvällen?

Naturligtvis arbetar vi även på natten om det behövs! Vi finns här för dig 24 timmar om dygnet. Oavsett om det är vardag eller helg. Vi anpassar oss till ditt schema och är tillgängliga när du behöver oss.