040-620 70 56

Kontorsflytt Malmö

Företag- och kontorsflytt
i Malmö till bra pris!

Moving day – Flytthjälp för ditt företag

Flytta ditt företag på ett enkelt sätt i Skåne

Få ett gratis prisförslag!

Behöver du hjälp! Snabbkontakt!

Bästa flyttfirman i Skåne

Planer på att byta till nya och fräsha lokaler? Lämna över kontorsflytten till en erfaren leverantör. Så du enklare kan fokusera på din verksamhet!

Har fått betyget 4,6 / 5 baserat på 283 omdömen. Visar våra 4-och 5-stjärniga omdömen.

(4/5)
Flytt och städ

Flyttjänster Helsingborg, Malmö & Lund

Vi hjälper gärna till med eran kontorsflytt, dessutom gör vi det på ett smidigt och effektivt sätt. Vi på Moving Day är erfarna inom branschen och har byggt upp en vana av att hantera företagsflytt. Vi har kunskaperna och resurserna som behövs för att få en lyckad övergång.

Dags att flytta till nya kontorslokaler?

Vi är specialiserade på både små och större företagsflyttar. Vår professionella personal ser till att kontorsflytten som du anförtrott oss går smidigt framåt.

Flytt och städ malmö

En kontorsflytt kräver planering

Ett företag flyttar inte bara – det krävs mycket planering. Det första steget är att hitta en ny kontorslokal som uppfyller alla nödvändiga kriterier. Sedan gäller det att packa ihop allt – från kontorsmöbler till pappersklamrar – och få allt till den nya platsen. Som tur finns vi här och hjälper vid alla steg till under denna stressiga period.

R

Spara tid och energi på att anlita oss. Vi alla vet att det är anstängande att flytta – så varför inte låta oss göra det tunga jobbet?

R

Dina tillhörigheter kommer att vara i goda händer – vi är proffsen som vet hur tillhörigheter hanteras ett rätt sätt med omsorg.

R

Det ger sinnesfrid. Tanken av att någon annan tar hand om flytten är lugnande – speciellt när man vet att det sker på ett korrekt och tryggt sätt.

Kvalitetsflytt Malmö till billigt pris

Vi erbjuder helhetslösning inom flyttning.

Boka kontorsstädning efter kontorsflytt.

För att skapa ett rent och hälsosamt kontor behöver du ett professionellt och erfaret städföretag. Vi är det företaget. Vi har den kompetens samt erfarenhet som krävs för att genomföra en kontorsstädning på allra bästa sätt.

Vi förstår att varje kontor är annorlunda och har sina egna unika behov. Därför erbjuder vi en skräddarsydd städplan. Vi använder endast produkter och utrustning av högsta kvalitet för att säkerställa en grundlig rengöring. Kontakta oss redan idag för att ta reda på hur vi kan kombinera både flytt- och städ på ett smidigt sätt!

Flytt och städ malmö

Moving Day! Vi hjälper dig med rubbet!

Ett företag flyttar inte bara – det krävs mycket planering. Det första steget är att hitta en ny plats som uppfyller alla nödvändiga kriterier. Sedan gäller det att packa ihop allt – från kontorsmöbler till pappersklamrar – och få allt till den nya platsen. 

Flytt transport inom sverige

Enkla tips för en smidigare kontorsflytt!

Att flytta kontor är en skrämmande uppgift, men det finns några saker du kan göra för att göra processen lite smidigare. För att göra flytten så smidig som möjligt har vi valt att dela med oss av några betydelsefulla tips.

Tre fördelar med vår kontorsflyttning

R

Vänta inte in tills sista minuten – börja planera flytten i god tid. På så sätt finns det tid att sortera och gå igenom allt du behöver tas med.

R

Få alla att delta – från de yngre medarbetarna till vd:n – alla måste hjälpa till för att flytten ska gå smidigt. Tilldela uppgifter och sätt en tydlig tidsram för att hålla alla på rätt spår.

R

Packa omsorgsfullt – i detta läge är det inte bara att stoppa ner allt i lådor. Känsliga föremål bör packas in på ett säkert och viktiga dokument ska förvaras så de inte försvinner.

Vi tror påKvalitetstjänster

Företagsflytt Malmö

Våra flyttjänster är förstklassiga och vi strävar alltid efter att bli bättre. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar och upprätthålla en hög nivå av kundnöjdhet | Moving Day – Din lokala flyttfirma i Skåne.

Flyttning-teamet

Flytta ditt företagnär som helst, var som helst!

Behöver kontorsflytten ske på helgen? 

Vi är din helhetsleverantör som skräddarsyr en lösning för din kontorsflytt. 

Vi på Moving Day förstår att livet inte alltid följer ett 9-5 schema. Därför erbjuder vi flyttjänster 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Vi är här för att hjälpa dig att flytta, oavsett om det är en onsdagsförmiddag eller en lördagskväll. 

Magasinering i SkåneMagasinera din möbler i Malmö

Är kontoret i magasineringsbehov?

Vi erbjuder en trygg och säker magasinering. 

Företag behöver lagring, och ofta en hel del av den. Det är där vi kommer in i bilden. Vi erbjuder lagringstjänster för företag av alla typer och storlekar. Oavsett om du behöver en plats att förvara ditt lager eller någonstans att förvara dina kontorsmöbler som inte används, så har vi allt du behöver. 

Flyttning-teamet

Flyttdagen blir snabb, smidig och enkel

Vem vill inte ha en smidig kontorsflytt?

Vi vet att övergången från den gamla till nya lokalen är viktig.

Då finns vi här för ditt företag! Vi är medvetna om vikten av att minimera stilleståndstiden så mycket som möjligt vid företagsflyttning. Därför har vi receptet på hur det sker på ett säkert, snabbt och smidigt sätt utan onödiga avbrott i arbetet.

Flytta fullt försäkradetill ett nytt hem eller kontor

Är kontorsmöblerna försäkrade?

Allt som transporteras genom oss är helförsäkrat, från dörr-till-dörr med ansvarsförsäkring.

När du är kontoret är redo inför flyttning är det sista du vill oroa dig för om försäkring. Det är därför vårt team på Moving Day är här för att lugna dig. Och i den osannolika händelsen att något skulle skadas under kontorsflytten tar vår försäkring hand om det. Så du kan vara säker på att din kontorsflytt är i goda händer hos oss.

h

Begär offert

Konkurrenskraftiga flyttpriser. Få en skräddarsydd och obunden offert idag.

Alltid fast pris

Vi är experter på att ge fast pris för fast volym. Enklare än så kan inte en flytt bli. 

Lyfter & flyttar

Det enda du behöver göra är att lämna över nyckeln till oss – vi flyttar och sköter resten. 

100% Nöjd kund

Vi strävar alltid efter högsta möjliga kundnöjdhet och en positiv flyttupplevelse. 

Hur det fungerar

Få en uppskattning

Få en kostnadsfri och obunden offert från oss på Moving Day redan idag. Vi återkommer till dig med ett prisförslag.

h

Planera din flytt

Efter begärd offert är det dags att planera flytten. Vi finns här för dig under alla steg och skräddarsyr din flytt.

}

Schemalägg din flytt

När flyttdatumet är satt kan du schemalägga den så du är redo för den stora dagen. Sedan tar vi på Moving Day över resten!

F.A.Q. Frågor & svar

Vad händer om kontorsmöblerna tar skada vid kontorsflyttning?

Vi har en transport- och flyttförsäkring hos försäkringsbolaget Protector. Om något mot förmodan skulle skadas eller gå sönder träder försäkringen in. Just därför är det viktigt att dokumentera allt skador som upptäcks och rapportera om detta till oss i tid.

Behöver verksamheten stå silla på grund av kontorsflytt?

Vi utför både kontorsflyttning och kontorsstädning under den tiden som passar verksamheten bäst. Vi är flexibla och arbetar dagtid, kvällstid och även på nattetid, vardag som helg. Vi tar hand om hela företagsflytten så du enkelt kan fokusera på annat.

Hur fungerar det vid montering av kontorsmöbler?

Vårt team har flera års erfarenhet av att montera och demontera möbler i alla former och storlekar. Med det sagt hjälper vi till med enklare montering. Vi gör det till och med med ett leende på läpparna.

Går det att kombinera flyttstädning med företagsflytt?

Vi är stolta över att erbjuda flera olika flytttjänster under ett och samma tak. Detta för att vi ska kunna skräddarsy lösningar efter behov. Flytt- och städ är en vanlig kombination hos oss. Vi effektiviserar och slår ihop allt arbete som går. 

Hur fungerar det med magasinering?

Vid brist på utrymme i företagslokalerna har vi den perfakta lösningen! Med vår magasineringstjänst kan vi förvara företagsmöbler och annat behövande som bara tar onödig plats på kontoret. Dessutom har du tillågng till förrådet om något behöver hämtas ut alternativ lämna in.

Vad är viktigt att tänka på vid kontorsflytt?

I detta fall är det viktigt att vara organiserad och strukutera upp allting innan flyttlasset går. Det kan handla om allt från viktiga papper, genomgöra en skåpsrensning till att markera flyttkartonger. Med vår packningstjänst hjälper vi till med planering, emballering och packning. 

Våra öppettider

08:00 – 18:00 Vardagar

Våra kontor

Fabriksvägen 2, 245 34 Staffanstorp

Våra flyttjänster

Packning / paketering
Flyttning / bohagsflytt
Flytt över hela landet
Företag / kontorsflytt
Utlandsflytt / Internationellt
Dödsbo / röjning
Flyttstäd
Homestyling
Magasinering
Montering

Skicka epost

1 + 7 =