040-620 70 56

Flyttfirma Malmö

Moving day

Kompletta flyttjänster i Malmö

 

Skicka oss ett meddelande

Bästa flyttfirman i Malmö, Staffanstorp och Lomma.

Går du i tankar på att flytta? Vi är din lokala flyttfirma i Malmö som erbjuder den totala lösningen av flyttjänster!

Flytt och städ

Flyttjänster Malmö, Staffanstorp & Lomma

Moving Day är det perfekta flyttföretaget för dig, oavsett hur komplicerad eller långvarig din flytt är. Med våra omfattande tjänster behöver du bara samordna dig med en enda leverantör. Vi finns till för alla behov och gör din flytt enkel, lättsam och rolig!

Packningslista inför flytt

Vi vet att det kan vara en svår uppgift att packa och flytta. Därför har vi valt att samla våra bästa packningstips. För en enklare och smidigare flytt! 

Din trygga och pålitliga partner

R

Fast pris på allt

R

Skräddarsydd flytt

R

Flyttförsäkring

R

Trafiktillstånd

R

Tillgängliga 24/7

Ska du flytta ditt bohag i Malmö?

Vad kostar en flytt? Fast pris mot fast volym

Det är så enkelt som det låter! Vi erbjuder ett fast pris till en fast volym. Det är därför viktigt för oss att få en bra och tydlig uppskattning på volymen vid privatflyttning. Behöver du hjälp eller är osäker på din fasta volym? Kontakta oss – vi är experter på att räkna ut den korrekta volymen.

RUT-avdrag för privatpersoner

När du använder våra flytt- och städtjänster kan du ansöka om RUT-avdrag, vilket innebär att du kan få en skattereduktion upp till 50% på arbetskostnaden. Detta gäller upp till 75 000 kr maximalt per person/år. Dessutom behöver du som privatperson inte ansöka om RUT-avdraget på egen hand, utan vi sköter detta åt dig och reglerar sedan kostnaden direkt.
Få mer information om RUT-avdrag här (Skatteverket). 

Flytt och städ Malmö

Letar du efter en flyttfirma som erbjuder allt? Vi kombinerar flytt- och städtjänster för att erbjuda en total lösning vid flytt. Vi tar hand om allt det tunga arbetet och ser till att ditt gamla bohag är skinande rent innan du flyttar in i ditt nya hem. Du kan bara luta dig tillbaka, slappna av och låta oss göra arbetet!

Tre enkla steg vid bohagsflytt i Malmö

R

Steg 1 - Planering

Vi arbetar tillsammans för att planera och schemalägga din flytt. Så att vi är helt redo inför flytt.

R

Steg 2 - Väntan

Det är viktigt att meddela Skatteverket om din flytt och adressändra i god tid. Detta ska göras privat.

R

Steg 3 - Flyttdagen

Lämna allt arbete till oss så kan du fokusera på att njuta av ditt nya bohag när allt är klart!

Vi tror påKvalitetstjänster

Vi är dedikerade till att tillhandahålla tjänster av högsta möjliga kvalitet, och vi förbättrar alltid vår verksamhet för leverera bästa möjliga service vid varje flytt | Moving Day – Din lokala partner i Malmö. 

movingday

Ska du flytta till varmare breddgrader?

Vid lång flytt finns det mycket att tänka på.

Lyckligtvis finns det en sak som du inte behöver tänka på, och det är att hitta en bra flyttfirma. Vi på Moving Day hjälper till med din utlandsflytt. Det innebär att vi tar hand om alla detaljer, från att packa dina tillhörigheter till att frakta dem till ditt nya hem.

Har du endast tid flytta sent på kvällen eller mitt i natten?

Vi flyttar när det passar dig. Ditt schema blir vårt schema!

Vi är ett flyttföretag som är specialiserade på att hjälpa människor att få ut det mesta av sin tid. Vi flyttar dygnet runt, så oavsett om du flyttar inom Malmö eller inom hela Sverige kan vi ta dig dit enligt ditt schema. Vi finns till för dig varje dag, dygnet runt.

Behöver du extra utrymme för dina möbler?

Med vår magasineringstjänst förvarar vi allt som behövs.

Vi kan tillgodose alla lagringsbehov du kan ha, oavsett om det är långsiktigt eller kortsiktigt, stort eller litet. Med vår magasinering skapar du mer utrymme i ditt bohag och kan fokusera på annat. 

Letar du efter bästa flyttfirma i Malmö? 

Vi är din erfarna och lokla flyttfirma i Malmö.

Vi vet hur allt ska packas in och skyddar dina ägodelar på rätt sätt, och vi ser till att allt kommer fram till ditt nya bohag i ett stycke. Vi tillhandahåller även allt nödvändigt förpackningsmaterial så som emballage, så du inte behöver oroa dig för någonting. Vi är ett team av erfarna proffs som kan hantera din flytt med omsorg finns vi här.

Bär ut flyttlådor

Varför välja oss?

Vi på Moving day är dedikerade till att tillhandahålla kompletta flyttjänster av bästa kvalitet. Vi tror på förtroendefulla och långsiktiga relationer.

h

Begär offert

Konkurrenskraftiga flyttpriser. Få en skräddarsydd och obunden offert idag.

Alltid fast pris

Vi är experter på att ge fast pris för fast volym. Enklare än så kan inte en flytt bli. 

Lyfter & flyttar

Det enda du behöver göra är att lämna över nyckeln till oss – vi flyttar och sköter resten. 

Nöjd kund

Vi strävar alltid efter högsta möjliga kundnöjdhet och en positiv flyttupplevelse.

Hur det fungerar

Få en uppskattning

Få en kostnadsfri och obunden offert från oss på Moving Day redan idag. Vi återkommer till dig med ett prisförslag.

h

Planera din flytt

Efter begärd offert är det dags att planera flytten. Vi finns här för dig under alla steg och skräddarsyr din flytt.

}

Schemalägg din flytt

När flyttdatumet är satt kan du schemalägga den så du är redo för den stora dagen. Sedan tar vi på Moving Day över resten!

F.A.Q. Frågor & svar

Vad händer om något går sönder under flytt?

Vi har både transport- och flyttförsäkring hos Protector Försäkring. Om något tyvärr skadas eller går sönder är det viktigt att du dokumenterar detta för oss. Kom också ihåg att ta bilder av det som har skadats.

Därefter fortsätter vi diskussionen med försäkringsbolaget om ersättning för skadan. Självklart betalar vi också självrisken!

Behöver jag vara delaktig i flytten?

Efter gemensam planering tar vi hand om rubbet! Det enda du behöver gör är att lämna över nyckeln till oss, sedan sköter vi resten. 

Vad kostar flytt i Malmö?

Vi skräddarsyr det fasta priset efter den mängd volym som ska flyttas och transporteras. Flyttens avstånd är även en avgörande faktor i priset som sätts. Få en 100% kostnadsfri offert om din planerade flyttning i  Malmö.

Kan jag nyttja RUT-avdrag vid flytt i Malmö?

Med RUT-avdrag kan du ansöka om en reducerad kostnad för både flytt- och städtjänster. Så varför inte kombinera dessa två flyttjänster. Vi hjälper även till med ansökningsprocessen för skatteavdraget hos Skatteverket och hanterar det direkt på fakturan. Allt sköts genom oss!

Hur långt i förväg ska man boka flytt?

Så fort den nya adressen är bestämd kan vi ta fram ett fast kostnadsförslag. Vi rekommenderar därför att du tar kontakt med oss så fort du har bestämt dig för att anlita flytthjälp. Efter det kommer vi börja planera all logistik och hur vi kan göra just din flyttning så smidig som möjligt.

Hjälper ni även till med packning och paketering?

Vi hjälper till med alla delar som kan tänkas behövas vid en flyttning. När det kommer till packning har vi den bästa kompetensen för att gör det på rätt sätt. Detta för att unvika skador och att något viktigt glöms bort.