040-620 70 56

Magasinering / förvaring Malmö

Moving day

Kompletta flyttjÀnster i SkÄne

 

Skicka oss ett meddelande

BÀsta magasineringen i SkÄne

Är det trĂ„ngt hemma? Eller brist pĂ„ utrymme? Vi erbjuder prisvĂ€rd, smart och smidig magasinering | Moving Day – din lokala partner.

  • ïĄč040 - 620 70 56
  • Info@movingday.se
  • FabriksvĂ€gen 2, 245 34 Staffanstorp
Flytt och stÀd

FlyttjÀnster SkÄne

Vi Àr din helhetspartner som erbjuder allt inom flytt, stÀd, magasinering och allt dÀr emellan. Genom att kombinera alla vÄra tjÀnster behöver du bara samordna dig med en och samma leverantör. Vi finns till för att göra din flytt (och allt annat) roligt!

Behöver du extra utrymme?

Oavsett hur mycket- eller hur lÀnge du behöver magasinering finns vÄra smarta förrÄd hÀr för dig. Vi gillar att hjÀlpa till med det lilla extra!

Vi har flera olika förvaringsmöjligheter!

LĂ„ngsiktig magasinering eller mellanladning?

Vi har magasinering för dig som vill att möblerna ska mellanlanda i ett förrÄd. Men Àven för dig som har för mycket möbler som behöver förvaras i ett tryggt och sÀkert förrÄd under en obestÀmt tid. Vi sköter all underhÄllning! 

VÄr magasinering Àr en plats dÀr du kan förvara dina vÀrdesaker pÄ ett tryggt och sÀkert sÀtt. Genom att vidta detta hjÀlper vi till att hÄlla dina möbler och andra saker sÀkra och vÀlbehÄllna, precis som det var innan.

Vi erbjuder helhetslösning inom flytt.

FörsÀkring pÄ förvarade möbler och diverse saker.

Precis som i ett vanligt boende behöver du teckna en försÀkring pÄ möblerna som du vÀljer att magasinera. Dessutom erbjuder vi en mindre försÀkring dÄ vi anser att sÀkerheten Àr en primÀr aspek vid lÄngtidsförvaring.

DÀrför Àr vÄr rekommendation att alltid ha en hemförsÀkring pÄ det som förvaras, om nÄgot mot förmodan skulle ske. Det Àr precis samma villkor som att ha en försÀkring pÄ möblerna nÀr de befinner sig hemma. Det som Àr vÀrdefullt för dig Àr Àven vÀrdefullt för oss!

Hyr förrÄd | 24 Storage i SkÄne

Det finns mĂ„nga anledningar till varför du vill förvara dina möbler, men oavsett varför du behöver det Ă€r en sak sĂ€ker – vi pĂ„ Moving Day kan hjĂ€lpa dig! Vi Ă€r flyttfirma som erbjuder som hjĂ€lper till före, under och efter flytten. Med vĂ„ra totala flyttlösningar hjĂ€lper vi dig att komma ut ur ditt gamla hem och in i ditt nya pĂ„ ett smidigt och enkelt sĂ€tt. 

Magasinering ska vara enkelt och bekvÀmt.

Vi har alla för mycket saker och det Àr ofta svÄrt och dyrt att hitta bra förvaringslösningar. Genom oss kan du hyra lagningsutrymme. Med det sagt erbjuder vi flyttning, lagring och underhÄllning för dina saker. Det Àr en prisvÀrd och bekvÀm lagringslösning för dina Àgodelar.

Fördelar med magasinering | Moving Day

R

Enkel Ätkomst vid behov. 

R

Skydd mot vÀder och vind.

R

Spara utrymme hemma.

Vi tror pÄKvalitetstjÀnster

Vi Àr engagerade i att tillhandahÄlla tjÀnster av högsta möjliga kvalitet och vi arbetar alltid för att förbÀttra vÄr verksamhet för att kunna erbjuda bÀsta möjliga service vid varje tillfÀlle!

Hög sÀkerhet pÄ vÄra förrÄd.

Vi tar hand om dina förvarande saker som om det var vÄrt!

Vi har som ambition att möblerna ska vara i exakt samma skick innan som efter magasineringen. DÀrför har vi valt att prioritera och vÀrdesÀtta tre viktiga delar som har betydelse för möblerna vid förvaring av dina möbler. Allt för att dina saker ska stÄ tryggt hos oss. LÀs mer om vÄra tre punkter som vi vÀrdesÀtter högt nedan.

1. VĂ€rme vid magasinering.

Smart och effktiv underhÄllning av möbler.

VÀrme Àr trots allt viktigt för möbler som befinner sig i ett förvaringsutrymme- utan det skulle dina stolar och soffa bli kalla. Men varför Àr vÀrme sÄ viktigt för möbler i förrÄd? Svaret Àr enkelt: VÀrme bidrar till att hÄlla möblerna i hÄllbart- och gott skick. Genom att hÄlla dina möbler i en varm miljö hjÀlper det till att förhindra att de skadas eller försvagas av kylan. 

2. Larm som varnar vid intrÄng.

För oss Àr det viktigt att ha kontroll pÄ vad som sker och hÀnder i vÄra förrÄd.

NÀr vi förvarar dina saker vill vi vara helt sÀkra pÄ att de befinner sig pÄ en sÀker plats. DÀrför Àr vÄrt förvaringsutrymme det utmÀrkta alternativet för dig att förvara dina möbler pÄ. Med vÄrt installerade larm blir det tryggt och sÀkert att förvara möblerna dÀr, för bÄde dig och oss. 

3. Motverkar eventuella skadedjur.

Vi tar de ÄtgÀrder som krÀvs för att moverka skadedjur i vÄra förrÄd. 

Skadedjur Àr ett vanligt problem i förvaringsutrymmen. De kan angripa dina möbler och orsaka skador. För att undvika skadedjur under möbelförvaring har vi valt att lÀgga till skydd mot detta. VÄrt skydd tar heller inte skada pÄ möblerna, utan endast pÄ skadedjuren.

Varför vÀlja oss?

Vi pÄ Moving day Àr dedikerade till att tillhandahÄlla kvalitetstjÀnster inom flytt, stÀd och magasinering. Vi tror pÄ förtroendefulla och lÄngsiktiga relationer.



Flyttkaos

LÀmna allt flyttkaos till oss, vi Àr experterna inom omrÄdet och gör din flytt smidig och snabb.



Hör av dig

Tveka inte pÄ att kontakta oss vid frÄgor eller funderar innan, under eller efter flyttens gÄng. 



Lyfter & flyttar

Vi Àr erfarna yrkesmÀn som har rÀtt kompetens och kunskap för att ta oss an tunga lyft.

ï’Ÿ

100% Nöjd kund

Det som vi vÀrdesÀtter allra mest Àr vÄr kundnöjdhet. Vi Àr vÀldigt mÄn om hög service.

Hur det fungerar



FĂ„ en uppskattning

FÄ en kostnadsfri och obunden offert frÄn oss pÄ Moving Day redan idag. Vi Äterkommer till dig med ett prisförslag.

h

Planera din flytt

Efter begÀrd offert Àr det dags att planera flytten. Vi finns hÀr för dig under alla steg och skrÀddarsyr din flytt.

}

SchemalÀgg din flytt

NÀr flyttdatumet Àr satt kan du schemalÀgga den sÄ du Àr redo för den stora dagen. Sedan tar vi pÄ Moving Day över resten!

F.A.Q. FrÄgor & svar

Hur stort förrÄd vid magasinering?

Vi erbjuder olika lagringstorlekar beroende pÄ hur mycket som behöver förvaras. Oavsett om du behöver ett mindre förrÄd för nÄgra lÄdor eller et större förrÄd för möbler har vi allt för dig. Och vÄra förvaringsenheter Àr alltid rena och vÀl underhÄllna, sÄ du kan vara sÀker pÄ att dina tillhörigheter Àr sÀkra hos oss. 

Är försĂ€kring ett krav vid magasinering?

NÀr du förvarar dina tillhörigheter i ett förvaringsutrymme Àr försÀkringen en viktig faktor att ta hÀnsyn till. Du bör se till att du har en heltÀckande försÀkring som tÀcker dina Àgodelar i hÀndelse av oförutsedda hÀndelser.

Behöver jag sköta underhÄllningen av mitt förrÄd?

Vi sköter all typ av underhÄllning som krÀvs för att förrÄdet ska vara i bra skick. För oss Àr det viktigt att det som förvaras behÄller samma kvalitet som innan. VÄra lagringsalternativ Àr hÄllbara och trygga! 

Vad kostar extra lagringsutrymme?

Priset grundas pÄ hur stor yta ditt förrÄd behöver vara, samt hur lÀnge du ska magasinera, om det Àr pÄ bestÀmd eller obestÀmd tid. FÄ en 100% kostnadsfri offert frÄn oss inom 12 timmar. 

Vad Àr magasinering?

Det Àr ett extra utrymme dÀr du kan förvara diverse Àgodelar. Det Àr perfekt för dig som inte har nÄgot garage eller bara brist pÄ utrymme i hemmet/kontoret. Vi erbjuder flera olika förvaringslösningar med olika storlekar.

Vad kan man förvara i ett förrÄd?

Med vÄra tre sÀkerhetsnivÄer kan du förvara det mesta. Det kan vara allt frÄn möbler, fyllda flyttlÄdor med diverse innehÄll, resvÀskor, klÀder och skor. Om du kÀnner dig osÀker pÄ förvaningen, kontakta oss gÀrna!