040-620 70 56

Magasinering / förvaring Malmö

Moving day

Kompletta flyttjänster i Skåne

 

Skicka oss ett meddelande

Bästa magasineringen i Skåne

Är det trångt hemma? Eller brist på utrymme? Vi erbjuder prisvärd, smart och smidig magasinering | Moving Day – din lokala partner.

  • 040 - 620 70 56
  • Info@movingday.se
  • Fabriksvägen 2, 245 34 Staffanstorp
Flytt och städ

Flyttjänster Skåne

Vi är din helhetspartner som erbjuder allt inom flytt, städ, magasinering och allt där emellan. Genom att kombinera alla våra tjänster behöver du bara samordna dig med en och samma leverantör. Vi finns till för att göra din flytt (och allt annat) roligt!

Behöver du extra utrymme?

Oavsett hur mycket- eller hur länge du behöver magasinering finns våra smarta förråd här för dig. Vi gillar att hjälpa till med det lilla extra!

Vi har flera olika förvaringsmöjligheter!

Långsiktig magasinering eller mellanladning?

Vi har magasinering för dig som vill att möblerna ska mellanlanda i ett förråd. Men även för dig som har för mycket möbler som behöver förvaras i ett tryggt och säkert förråd under en obestämt tid. Vi sköter all underhållning! 

Vår magasinering är en plats där du kan förvara dina värdesaker på ett tryggt och säkert sätt. Genom att vidta detta hjälper vi till att hålla dina möbler och andra saker säkra och välbehållna, precis som det var innan.

Vi erbjuder helhetslösning inom flytt.

Försäkring på förvarade möbler och diverse saker.

Precis som i ett vanligt boende behöver du teckna en försäkring på möblerna som du väljer att magasinera. Dessutom erbjuder vi en mindre försäkring då vi anser att säkerheten är en primär aspek vid långtidsförvaring.

Därför är vår rekommendation att alltid ha en hemförsäkring på det som förvaras, om något mot förmodan skulle ske. Det är precis samma villkor som att ha en försäkring på möblerna när de befinner sig hemma. Det som är värdefullt för dig är även värdefullt för oss!

Hyr förråd | 24 Storage i Skåne

Det finns många anledningar till varför du vill förvara dina möbler, men oavsett varför du behöver det är en sak säker – vi på Moving Day kan hjälpa dig! Vi är flyttfirma som erbjuder som hjälper till före, under och efter flytten. Med våra totala flyttlösningar hjälper vi dig att komma ut ur ditt gamla hem och in i ditt nya på ett smidigt och enkelt sätt. 

Magasinering ska vara enkelt och bekvämt.

Vi har alla för mycket saker och det är ofta svårt och dyrt att hitta bra förvaringslösningar. Genom oss kan du hyra lagningsutrymme. Med det sagt erbjuder vi flyttning, lagring och underhållning för dina saker. Det är en prisvärd och bekväm lagringslösning för dina ägodelar.

Fördelar med magasinering | Moving Day

R

Enkel åtkomst vid behov. 

R

Skydd mot väder och vind.

R

Spara utrymme hemma.

Vi tror påKvalitetstjänster

Vi är engagerade i att tillhandahålla tjänster av högsta möjliga kvalitet och vi arbetar alltid för att förbättra vår verksamhet för att kunna erbjuda bästa möjliga service vid varje tillfälle!

Hög säkerhet på våra förråd.

Vi tar hand om dina förvarande saker som om det var vårt!

Vi har som ambition att möblerna ska vara i exakt samma skick innan som efter magasineringen. Därför har vi valt att prioritera och värdesätta tre viktiga delar som har betydelse för möblerna vid förvaring av dina möbler. Allt för att dina saker ska stå tryggt hos oss. Läs mer om våra tre punkter som vi värdesätter högt nedan.

1. Värme vid magasinering.

Smart och effktiv underhållning av möbler.

Värme är trots allt viktigt för möbler som befinner sig i ett förvaringsutrymme- utan det skulle dina stolar och soffa bli kalla. Men varför är värme så viktigt för möbler i förråd? Svaret är enkelt: Värme bidrar till att hålla möblerna i hållbart- och gott skick. Genom att hålla dina möbler i en varm miljö hjälper det till att förhindra att de skadas eller försvagas av kylan. 

2. Larm som varnar vid intrång.

För oss är det viktigt att ha kontroll på vad som sker och händer i våra förråd.

När vi förvarar dina saker vill vi vara helt säkra på att de befinner sig på en säker plats. Därför är vårt förvaringsutrymme det utmärkta alternativet för dig att förvara dina möbler på. Med vårt installerade larm blir det tryggt och säkert att förvara möblerna där, för både dig och oss. 

3. Motverkar eventuella skadedjur.

Vi tar de åtgärder som krävs för att moverka skadedjur i våra förråd. 

Skadedjur är ett vanligt problem i förvaringsutrymmen. De kan angripa dina möbler och orsaka skador. För att undvika skadedjur under möbelförvaring har vi valt att lägga till skydd mot detta. Vårt skydd tar heller inte skada på möblerna, utan endast på skadedjuren.

Varför välja oss?

Vi på Moving day är dedikerade till att tillhandahålla kvalitetstjänster inom flytt, städ och magasinering. Vi tror på förtroendefulla och långsiktiga relationer.

Flyttkaos

Lämna allt flyttkaos till oss, vi är experterna inom området och gör din flytt smidig och snabb.

Hör av dig

Tveka inte på att kontakta oss vid frågor eller funderar innan, under eller efter flyttens gång. 

Lyfter & flyttar

Vi är erfarna yrkesmän som har rätt kompetens och kunskap för att ta oss an tunga lyft.

100% Nöjd kund

Det som vi värdesätter allra mest är vår kundnöjdhet. Vi är väldigt mån om hög service.

Hur det fungerar

Få en uppskattning

Få en kostnadsfri och obunden offert från oss på Moving Day redan idag. Vi återkommer till dig med ett prisförslag.

h

Planera din flytt

Efter begärd offert är det dags att planera flytten. Vi finns här för dig under alla steg och skräddarsyr din flytt.

}

Schemalägg din flytt

När flyttdatumet är satt kan du schemalägga den så du är redo för den stora dagen. Sedan tar vi på Moving Day över resten!

F.A.Q. Frågor & svar

Hur stort förråd vid magasinering?

Vi erbjuder olika lagringstorlekar beroende på hur mycket som behöver förvaras. Oavsett om du behöver ett mindre förråd för några lådor eller et större förråd för möbler har vi allt för dig. Och våra förvaringsenheter är alltid rena och väl underhållna, så du kan vara säker på att dina tillhörigheter är säkra hos oss. 

Är försäkring ett krav vid magasinering?

När du förvarar dina tillhörigheter i ett förvaringsutrymme är försäkringen en viktig faktor att ta hänsyn till. Du bör se till att du har en heltäckande försäkring som täcker dina ägodelar i händelse av oförutsedda händelser.

Behöver jag sköta underhållningen av mitt förråd?

Vi sköter all typ av underhållning som krävs för att förrådet ska vara i bra skick. För oss är det viktigt att det som förvaras behåller samma kvalitet som innan. Våra lagringsalternativ är hållbara och trygga! 

Vad kostar extra lagringsutrymme?

Priset grundas på hur stor yta ditt förråd behöver vara, samt hur länge du ska magasinera, om det är på bestämd eller obestämd tid. Få en 100% kostnadsfri offert från oss inom 12 timmar. 

Vad är magasinering?

Det är ett extra utrymme där du kan förvara diverse ägodelar. Det är perfekt för dig som inte har något garage eller bara brist på utrymme i hemmet/kontoret. Vi erbjuder flera olika förvaringslösningar med olika storlekar.

Vad kan man förvara i ett förråd?

Med våra tre säkerhetsnivåer kan du förvara det mesta. Det kan vara allt från möbler, fyllda flyttlådor med diverse innehåll, resväskor, kläder och skor. Om du känner dig osäker på förvaningen, kontakta oss gärna!