040-620 70 56

Flyttfirma Lund

Moving day

Kompletta flyttjänster i Lund

 

Skicka oss ett meddelande

Bästa flyttfirman i Lund, Eslöv och Trelleborg.

Planer på att flytta? Vi är din lokala helhetsleverantör som har samlat allt under ett och samma tak. Vi tar allt ansvar så du kan slappna av!

Har fått betyget 4,6 / 5 baserat på 283 omdömen. Visar våra 4-och 5-stjärniga omdömen.

(4/5)
Flytt och städ

Flyttjänster Lund, Eslöv & Trelleborg

Vi är en komplett flyttfirma som hanterar alla typer av flyttningar. Oavsett hur komplicerad eller lång din flytt är, är Moving Day den rätt flytfirma för dig. Med våra omfattande och skräddarsydda tjänster behöver du endast samordna med en och samma leverantör. Vi gör ditt val av flyttfirma enkelt!

Packningslista inför flytt

Vi vet att packning och flyttning kan vara en skrämmande uppgift, så vi har sammanställt våra bästa tips för att göra din upplevelse så smidig som möjligt!

Din pålitliga och lokala partner

R

Fast pris på allt

R

Skräddarsydd flytt

R

Flyttförsäkring

R

Trafiktillstånd

R

Tillgänliga 24/7

Ska du flytta ditt bohag i Lund? 

Fasta flyttningspriser!

Med våra tjänster till fast pris kan du vara säker på att det inte finns några dolda avgifter eller överraskningar. För att vi ska kunna fastställa priset i förväg utgår vi från den mängden volym som ska hanteras och transporteras.

Behöver du hjälp att räkna ut din exakta volym? Kontakta oss gärna!

Glöm inte RUT-avdraget | 50% reducering

Du har väl inte missat skatteverkets RUT-avdrag för bohag som innebär att du får 50% på arbetskostnaden för flytt och städ. Detta gäller per person och gränsen ligger på 75 000 kr per år. Vi hjälper även till att dra av RUT-avdraget direkt från din faktura, så att du inte ens märker av det ordinarie beloppet.  Läs mer om reduceringen här (Skatteverket)

Flytt och städ Lund

Våra flytt- och städningsstjänster är den perfekta lösningen för dig som vill ha en komplett och problemfri upplevelse. Vi tar hand om allt från att packa dina tillhörigheter till att städa ditt gamla hem från topp till tå. Dessutom sparar du tid och pengar genom att boka båda tjänsterna tillsammans.

Att tänka på vid flyttning i Lund

R

Steg 1 - Planering

Vi samarbetar tillsammans för att planera och schemalägga din flytt. Så allt är klart inför flyttdagen.

R

Steg 2 - Väntan

Under din väntan är det viktigt att göra en flyttanmälan till Skatteverket och adressändra i tid.

R

Steg 3 - Flyttdagen

När du väl har installerat dig på din nya plats kan du äntligen slappna av och börja njuta av ditt nya fina hem!

Vi tror påKvalitetstjänster

Vi är dedikerade till att förse med tjänster av högsta möjliga kvalitet, och vi förbättrar alltid vår verksamhet för att se till att vi lever upp till våra löften | Moving Day – Din lokala flyttfirma i Lund.

movingday
Flyttbil-pa-vag

Behöver du flytta mitt i natten?

Vi strävar efter att göra din flytt så stressfri som möjligt genom att schemalägga den efter ditt schema.

Vi på Moving Day förstår att livet inte alltid följer ett 9-5 schema. Därför erbjuder vi flyttjänster 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Vi är här för att hjälpa dig att flytta, oavsett om det är en onsdagsförmiddag eller en lördagskväll. 

Letar du efter en internationell flyttfirma?

Hur långt bort vill du flytta? Du sätter gränserna! 

Det finns mycket att tänka på när du flyttar utomlands, men att hitta en välrenommerad flyttfirma behöver inte tänka på längre. Vi är utrustade för att hjälpa till med alla typer av internationella transporter. Vi kommer att vara med dig hela vägen för att se till att din övergång blir så smidig och enkel som möjligt.

Är du i behov av magasinering?

Vi erbjuder en trygg och säker magasinering i Lund.

Får du inte plats med alla möbler eller har behov att ställa undan lite saker från ditt bohag? Vi har lösningen – vi har magasineringen för dig. Oavsett hur mycket utrymme du behöver i ditt förråd kan vi hjälpa dig. 

Vill du också ha en trygg flytt?

Säkerheten för våra kunder och personal är alltid vår högsta prioritet.

Vi förstår att det kan vara oroligt att låta någon annan ta hand om dina saker. Vi vill lugna dig och försäkra dig om att vi kommer att hantera alla dina tillhörigheter med största respekt och försiktighet. Dina ägodelar är värdefulla för oss, precis som de är det för dig.

Flyttning-teamet

Jobba med oss

Din nya samarbetspartner

Vi gör din flyttning smärtfri! Lämna alla tunga lyft och planering till oss på Moving Day. Vi följer dig under hela flytten med det bästa kundbemötandet.

Flyttkaos

Lämna allt flyttkaos till oss, vi är experterna inom området och gör din flytt smidig och snabb.

Hör av dig

Tveka inte på att kontakta oss vid frågor eller funderar innan, under eller efter flyttens gång. 

Lyfter & flyttar

Vi är erfarna yrkesmän som har rätt kompetens och kunskap för att ta oss an tunga lyft.

100% Nöjd kund

Det som vi värdesätter allra mest är vår kundnöjdhet. Vi är väldigt mån om hög service.

Hur det fungerar

Få en uppskattning

Få en kostnadsfri och obunden offert från oss på Moving Day redan idag. Vi återkommer till dig med ett prisförslag.

h

Planera din flytt

Efter begärd offert är det dags att planera flytten. Vi finns här för dig under alla steg och skräddarsyr din flytt.

}

Schemalägg din flytt

När flyttdatumet är satt kan du schemalägga den så du är redo för den stora dagen. Sedan tar vi på Moving Day över resten!

F.A.Q. Frågor & svar

Är mina möbler försäkrade vid bohagsflyttning?

Vi har en ansvarsförsäkring genom Protector försäkring, vilket innebär att du kan känna dig helt trygg. Om något skulle ta skada eller gå sönder så träder den in. Utöver det kan du boka packningshjälp av oss vid flyttning. Lämna över arbetet till oss som är erfarna inom packning och flytt. 

Kan man få flyttbidrag vid bohagsflytt?

Det avdraget som går att nyttja vid flytt är RUT-avdraget genom Skatteverket. Detta avdrag är applicerbart på hushållsnära tjänster. Vilket innebär att det går att nyttja på våra flytt- och städtjänster. 

Vad kostar flytt i Lund?

När vi sätter det fasta flyttpriset utgår vi från den mängd volym som behöver transporteras. Därför är det viktigt att informera om den korrekta mängden volym. Om du känner dig det mista osäker hjälper vi gärna till med att räkna ut detta. Det kan antingen göras genom ett Facetime samtal – alternativt kommer vi över och kontrollerar allt. 

Hur mycket kostar flyttstädning?

Vi erbjuder alltid ett fast pris för flyttstädning, som baseras på hur mycket utrymme som behöver städas. Genom att få en 100% gratis offert kan du ta reda på hur mycket det kommer att kosta att få ditt hem professionellt rengjort.

Gör ni pianoflytt?

Vi är en erfaren flyttfirma som har kompetensen för tunga lyft. Vi har lärt oss hur det fungerar och vet hur tunga förmål ska bäras samt transporteras. Lämna över alla tunga lyft till oss – unvik tunga lyft och skador. 

Kan ni flytta kvällstid?

Vi finns till för dig alla dagar och timmar under veckan. Vardag som helg. Tillsammans kommer vi överens om det ultimata datumet och tiden. Vi är flexibla och anpassar alltid våra flyttjänster efter behov.