040-620 70 56

Dödsbo Malmö

Röjning av dödsbo
effektiv & pålitlig hjälp i en tuff tid!

Effektiv städning av dödsbo i Malmö och Skåne

Låt oss ta hand om allt åt dig – Moving day

Skicka oss ett meddelande

Bästa flyttfirman i Skåne

Det är känsligt nog att behöva handskas med allt praktiskt och juridiskt av dödsbo. Lämna över städning och röjning till oss  – vi sköter rubbet.

Har fått betyget 4,6 / 5 baserat på 283 omdömen. Visar våra 4-och 5-stjärniga omdömen.

(4/5)
Flytt och städ

Flyttjänster Lund, Malmö & Helsingborg

Moving Day finns till för alla flyttar och tider. Oavsett hur komplicerad eller lång din flytt är. Med våra omfattande tjänster behöver du bara samordna dig med en enda leverantör. Vi skräddarsyr din röjning och städning. Med oss blir ditt val av flyttfirma enkelt!

Behöver du hjälp med tömning och röjning av bostad?

Vi finns här under alla praktiska steg, vid tömning och rensning av dödsbo. Vi är medvtena om hur tuff denna period kan vara, just därför finns vi till!

Flytthjälp, tömning och städning – Malmö Flytt

Vi är experter inom området!

Bohagstömning på dödsbo i Malmö

Att behöva tömma ett hem för att en nära anhörig har avlidit eller på grund av flytt till äldreomsorg kan vara tidskrävande och svårt. Detta är en svår och känslig uppgift, men den måste göras. Vi tömmer dödsboet snabbt och effektivt, och vi gör oss av med alla föremål på ett respektfullt sätt.

Vi förstår att detta är en svår tid för familjen, och vi kommer att göra allt vi kan för att göra det så enkelt för dem som möjligt. Det finns många beslut att fatta och det är svårt att veta var man ska börja. Vi har en bred erfarenhet inom dessa områden och erbjuder en helhetslösning.

Vi erbjuder helhetslösning inom flytt och städ för dödsbo i Skåne

Såhär tänker vi vid tömning av dödsbo.

Om du någonsin har städat en älskad persons bohag efter att denne har gått bort vet du hur känsligt det kan vara. Det är där vi kommer in i bilden. Vi är experter på att städa dödsbon och vi kommer att göra allt som krävs för att processen ska bli så smidig som möjligt. Vi förstår att detta är en svår tid, och vi kommer att göra allt vi kan för att hjälpa dig igenom den.

Minst sagt finns det mycket praktiskt arbete att göra, vilket kan vara skrämmande. Att rensa ett hem eller sortera bland ägodelar i ett dödsbo är en krävande uppgift som ofta är känslomässigt svår att utföra.

Gäller RUT-avdrag vid städning av dödsbo?

RUT-avdraget kan endast nyttjas på de tjänster som beställts innan dödsfallet. Men om tjänsten är beställd innan gäller den precis som vanligt. Detta gäller oavsett vem som beställer röjning och tömning av dödsboet.

En trygg och säker rensning av dödsbo.

Moving Day är ett pålitligt och seriöst flyttföretag som arbetar för att skapa den bästa lösningen för dig till ett konkurrenskraftigt pris. Kontakta oss med trygghet i vetskap om att vi tar hand om allt i ett dödsbo. Med vår kompetens och erfarenhet har vi blivit experter på att rensa hela hem.

Våra tre tips att tänka på vid röjning.

R

Skapa dig en tydlig bild om vad som ska behållas eller inte. De restrerande kör vi till återvinningen.

R

Ju mer som kan återanvändas desto bättre! Passa på att skänka bort det som inte ska behållas. 

R

Vi är din trygga partner som finns till under hela processen. Ingen fråga är för dum eller smart.

Vi tror påKvalitetstjänster

För att kunna kvalitetssäkra våra flyttjänster är det viktigt för oss att ständigt utvecklas och förbättras. Vi stävar alltid efter att uppnå hög kundnöjdhet | Moving Day – Din lokala partner. 

Vad inkluderas i vår röjning?

Vi erbjuder röjning, städning och sanering. 

Vi har erfarenhet av att ta hand om allt praktiskt vid tömning dödsbo och röjning. Vi anser att det är viktigt att ha en tydlig dialog om vad som ska göras med allt materiellt i boendet, vad som ska behållas eller transporteras till återvinning. Vi erbjuder därför tre olika tjänster inom detta som kan vara aktuellt.

Tömning och röjning av dödsbo.

Vi är medvetna om hur tids- och energikrävande det är att rensa och återvinna.

Det som inte vill behållas från boendet hanterar vi och transporterar till återvinningscentralen. Det innebär att vi hjälper till med att sortera och kör bort de föremål som ska återvinnas. För oss är det viktigt att kunna erbjuda en helhetslösning och kunna hjälpa till med alla delar som behövs vid röjning av boendet. Utifrån en miljöaspekt anser vi även att det är viktigt att kassera möblerna på ett korrekt och miljövänligt sätt. 

Flyttstädning av dödsbo.

Renlighet är A och O, därför kommer vi in i bilden. 

Det är fantastiskt vilken skillnad lite städning kan göra. Ett stökigt dödsbo kan väckas till liv igen med bara några timmars arbete från vårt team. Vi utför städning av egendomar och ser till att alla gemensamma utrymmen är pigga och fräscha. Vi städar också upp allt skräp som har blivit liggande. Detta gör en stor skillnad för fastighetens utseende och bidrar till att skapa en säkrare och trevligare miljö för de boende. 

Sanering av boendet. 

Efter sanering ska boendet upplevas som helt nytt.

En ren och väl sanerad miljö är avgörande för vår hälsa och vårt välbefinnande. I dessa situationer är det viktigt att vara extra vaksam när det gäller renlighet och sanitet. Regelbunden rengöring och desinficering av ytor är ett måste, liksom att bära skyddsutrustning när man städar (t.ex. handskar och masker). Genom att vidta dessa säkerhetsområden kan vi bidra till att hålla oss själva och vår omgivning säkra från skadliga patogener.

Jobba med oss

Din nya samarbetspartner

Vi gör din flyttning smärtfri! Lämna alla tunga lyft och planering till oss på Moving Day. Vi följer dig under hela flytten med det bästa kundbemötandet.

Flyttkaos

Lämna allt flyttkaos till oss, vi är experterna inom området och gör din flytt smidig och snabb.

Hör av dig

Tveka inte på att kontakta oss vid frågor eller funderar innan, under eller efter flyttens gång. 

Lyfter & flyttar

Vi är erfarna yrkesmän som har rätt kompetens och kunskap för att ta oss an tunga lyft.

100% Nöjd kund

Det som vi värdesätter allra mest är vår kundnöjdhet. Vi är väldigt mån om hög service.

Malmö Flyttfirma Moving Day: Vi tar hand om avfall på ett hållbart sätt

Processen för att tömma ett dödsbo

Processen för att tömma ett dödsbo kan vara svår och överväldigande för många människor. Det är en känslig tid där man behöver ta hand om allt från möbler och kläder till mindre föremål och personliga ägodelar. Det kan vara svårt att veta var man ska börja och vad som ska göras med allt.

Vårt erfarna team hjälper dig genom hela processen

På Moving Day har vi erfarenhet av att tömma dödsbon och hjälper dig gärna genom hela processen. Vi ser till att allt avfall sorteras och återvinns på ett miljövänligt sätt. Vårt team tar hand om allt från att tömma bostaden till att transportera bort avfallet.

Maximera återvinning av material från dödsboet

Vi strävar efter att maximera återvinning av material från dödsboet. Vi ser till att allt som kan återanvändas eller återvinnas sorteras och behandlas på rätt sätt. Vi tar hand om allt från elektronik och vitvaror till möbler och kläder. Genom att återvinna material från dödsboet bidrar vi till att minska avfallet och bevara resurserna.

Transparent och konkurrenskraftig prissättning

Vi har också en transparent och konkurrenskraftig prissättning för att göra processen så smidig och enkel som möjligt för dig. Vi ger alltid en tydlig och detaljerad offert innan vi påbörjar arbetet.

Vår erfarenhet och nätverk

Vår erfarenhet av att tömma dödsbon och hantera avfall på ett hållbart sätt har gjort oss till en av de ledande aktörerna på marknaden. Vi har ett brett nätverk av återvinningsanläggningar och samarbetar med lokala myndigheter för att säkerställa att avfallet behandlas på rätt sätt.

Anlita oss för att göra processen smidig och enkel

För att sammanfatta så kan du känna dig trygg med att anlita Moving Day för att tömma dödsbo och ta hand om avfall på ett hållbart sätt. Vi har erfarenheten och expertisen som krävs för att göra processen smidig och enkel för dig. Kontakta oss idag för att få en offert eller för mer information om våra tjänster.

Hur det fungerar

Få en uppskattning

Få en kostnadsfri och obunden offert från oss på Moving Day redan idag. Vi återkommer till dig med ett prisförslag.

h

Planera din flytt

Efter begärd offert är det dags att planera flytten. Vi finns här för dig under alla steg och skräddarsyr din flytt.

}

Schemalägg din flytt

När flyttdatumet är satt kan du schemalägga den så du är redo för den stora dagen. Sedan tar vi på Moving Day över resten!

F.A.Q. Frågor & svar

Vem betalar dödsbostädning?

Kostnaderna i samband med dödsfallet betraktas som begravningskostnader och utgör en skuld i dödsboet. Huvudregeln är att dödsboet ska betala dessa kostnader. I de fall finns det dock inte tillräckligt med tillgångar i dödsboet för att täcka dessa kostnader kan der skickas vidare till dödsbodelägaren.

Behöver jag vara delaktig vid tömning av dödsbo?

Du behöver inte vara närvarande när vi tömmer, rensar och städar. Eftersom vi i förväg har kommit överens om vad som ska hanteras, tas till återvinning eller behållas behöver du inte vara närvarande när vi utför vårt arbete. Med detta sagt är det helt och hållet upp till dig.

När ingår RUT-avdrag för ett dödsbo?

Avraget går att nyttja på flytt- och städtjänster som antingen sker eller beställs innan dödsfallet. Men om en flytt eller städning görs på grund av ett dödsfall men utförs för en efterlevande person i boendet, kan den efterlevande ansöka de vanliga avdragsgilla utgifterna.

Vad kostar tömning och städning av dödsbo?

Våra tjänster har alltid ett fast pris. Kostnaden är individuell och baseras på faktorer som storleken på den fastighet som ska städas eller beroende vilka tilläggstjänster som krävs. För att få en exakt offert kan vi göra ett hembesök i förväg så att vi vet vad vi ska utgå efter. Vi behandlar allt tillhörigheterna och bostaden med respekt.

Får man ta något från dödsbo innan bouppteckning?

De efterlämnade tillgångarna kallas för dödsbo. Ett dödsbo är en egen juridisk person, vilket innebär att ingen av arvingarna har rätt att ta egendom från dödsboet innan en bouppteckning är gjord. Innan en bouppteckning är gjord är det med andra ord dödsboet som äger alla tillgångar

Vilka tider kan vi genomföra rensning och tömning på?

Vi är alltid flexibla och anpassar oss till dina önskemål och preferenser. Tillsammans kommer vi överens om en lämplig tid och dag.

Kontakta oss

040 – 620 70 56

Våra öppettider

08:00 – 18:00 Vardagar

Våra kontor

Fabriksvägen 2, 245 34 Staffanstorp.

Våra flyttjänster

Packning / paketering
Flyttning / bohagsflytt
Flytt över hela landet
Företag / kontorsflytt
Utlandsflytt / Internationellt
Dödsbo / röjning
Flyttstäd
Homestyling
Magasinering
Montering

Skicka epost

12 + 9 =